BIOGRAFIE


- Cronologie Artistică -

1949
 • Corina Chiriac se naşte pe 26 octombrie 1949, la Bucureşti. Tatăl său, apreciatul compozitor Mircea Chiriac (1919-1994), este profesor la Conservatorul „Ciprian Porumbescu” din Bucureşti. Mama sa, Elisabeta Chiriac (1920-2002), profesoară de pian la acelaşi Conservator. Aceştia o familiarizează de la cea mai mică vârstă cu muzica. Copil fiind, studiază pianul cu mama sa. Ajungându-se la concluzia ca ar fi mai studioasă cu o profesoară străină, s-a apelat la o prietenă a familiei, sensibila pianistă Rodica Şutzu, una dintre ultimele descendente ale familiei domnitoare Şutzu. Nu a putut să înveţe pianul prea mult deoarece degetele mici de la fiecare mână erau prea mici pentru luarea corectă a octavelor.   
1955
 • Se înscrie la Şcoala de muzică Nr.1, din Str. Principatele Unite – Bucureşti (vioară principal/pian secundar), unde studiază vioara timp de 6 ani, având ca profesor, pe George Manoliu, cu asistenţii Petre Munteanu şi Ilarion Ionescu-Galaţi, marele dirijor şi muzician. 
1965
 • În primăvară, debutează la Radioteleviziunea Română (până în 1994, Radio România şi Televiziunea Română, au fost fuzionate), în cadrul concursului “Debuturi”. Câştigă Premiul de Popularitate al celui mai tânăr concurent, cu două compoziţii proprii (“Plouă” şi “Iubeşte viaţa”) şi melodia “Pe valea Prahovei” de George Grigoriu. Preşedintele juriului: compozitorul George Grigoriu. Acest concurs a fost difuzat atât la Radio, cât şi la Televiziune.
1966
 • După ce a fost elevă timp de 9 ani la Şcoala de muzică Nr.1, din Principatele Unite, urmează clasele XI şi XII la Liceul “Sf. Sava” din Bucureşti. 
1967
 • Pe 25 iunie, este admisă ca studentă la IATC “I.L. Caragiale” (actualul A.T.F.) din Bucureşti, clasa actorie Constantin Moruzan – Mihai Mereuţă. A mai studiat şi cu regizorul Moni Ghelerter şi Adriana Piteşteanu. A fost colegă de generaţie cu: Mihaela Arsenescu, Emilia Dobrin, Gelu Colceag, Tamara Creţulescu, Mircea Diaconu, George Mihăiţă, Carmen Maria Strujac, Ştefan Velniciuc, Florin Zamfirescu, ş.a.
 • Începând cu acest an, şi până la începutul anilor’70, este o prezenţă frecventă a Casei de Cultură a Studenţilor “Grigore Preoteasa”, care avea o activitate culturală extrem de susţinută şi de benefică pentru studenţii din acea perioadă. Aparitiile muzical-literare în cadrul clubului de presă al acestei instituţii, îi aduc primele cronici în ziarele vremii. În cadrul serilor de “Şansonete cu Corina”, artista cânta la pian şi se acompania vocal, având deja un bogat repertoriu de şansonete franţuzeşti care i-au fost întotdeauna dragi. 
 • Începând cu acest an, şi până în 1970, face parte din echipa de studenţi actori care fac figuraţie la diverse teatre din Bucureşti, studiourile Buftea şi TVR.   
 • Începând cu toamna acestui an, face figuraţie la Teatrul de Comedie din Bucureşti, în piese de teatru precum “Sfântul”, “Un Hamlet de provinice”, “Croitorii cei mari din Valahia”, etc.
1968
 • Pe 09 ianuarie, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, are loc premiera piesei “Sfântul” de Eugen Barbu, în regia Sandei Manu, în cadrul căreia Corina Chiriac face figuraţie.
 • Pe 27 aprilie 1968, Corina Chiriac, alături de alţi colegi de la Facultatea de Teatru, apare pe coperta numărului 18 (674), al revistei ''Flacăra'.'
1969
 • Pe 19 martie, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, are loc premiera piesei “Croitorii cei mari din Valahia” de Alexandru Popescu, în regia lui Lucian Giurchescu, în cadrul căreia Corina Chiriac face figuraţie.
 • La sfârşitul acestui an este selecţionată pentru celebrul concurs TV “Steaua fără nume” al TVR. Pentru cei care nu ştiu, în perioada 1968-1989 (mai exact între 24 decembrie 1968 şi 23 octombrie 1989), concursul TV “Steaua fără nume”, creat şi realizat de Sorin Grigorescu (realizator) şi Simona Patraulea (redactor), a fost cel mai important concurs TV pentru tinere talente, asemănător cu “Vocea României” sau “X-Factor” de azi, dar mult mai complex şi cu un juriu mai larg, mai variat şi de specialitate. Concursul avea trei etape.
1970
 • În luna ianuarie, debutează la concursul TV “Steaua fără nume”, regizat de Sorin Grigorescu şi Simona Patraulea, unde, în numai 3 luni, parcurge toate cele trei etape şi, în luna martie, obţine din partea juriului condus de maestrul Octav Enigărescu nota 10 şi consacrarea în faţa publicului român după o serie de dezbateri furtunoase cu prezentatorul emisiunii, Dan Deşliu. Sorin Grigorescu, a fost primul realizator de televiziune care o ajută să se afirme. În cadrul concursului, se prezintă cu melodiile “Valurile Dunării”, o arie din opereta “My Fair Lady”( “I could have danced all night”) şi piesa din repertoriul francez “Il est mort le soleil” (cântată de Nicoletta). 
 • Pe 30 ianuarie, la scurt timp după participarea la prima etapă a concursului “Steaua fără nume”, în revista Săptămâna Culturală a Capitalei, apare un portret al Corinei Chiriac, desenat de cunoscutul artist plastic Cik Damadian, care a scris “Observatorul astronomic Bucureşti comunică telegrafic: identificat “steaua fără nume”: Corina Chiriac”.
 • Se lansează pe plan naţional cu nemuritoarea lucrare a lui Ivanovici, “Valurile Dunării”, cu care debutează şi la radio.
 • Pe 03 aprilie, primul interviu al Corinei Chiriac, realizat de Nuni Anestin, este publicat în revista Săptămâna Culturală a Capitalei.
 • Activitatea artistică muzicală, înregistrări la TV, Radio şi Electrecord, concerte, turnee se intensifică. Devine colaborator permanent al ARIA (Agenţia Română de impresariat artistic), Radioteleviziunea Română, case de cultură din ţară şi Bucureşti, Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”. Trebuie menţionat că, până în 1990, în România exista o singură  televiziune (din 1956 TVR1 şi, din 1968 până în 1985, TVR2, dar acesta nu era recepţionat în toată ţara), trei posturi de radio (Radio România avea posturile  România 1, România 2, România 3), o singură casă de discuri (Electrecord) şi o singură agenţie de impresariat artistic (ARIA).
 • Din acest an, apare în sute de emisiuni TV, realizate de cei mai mari profesionişti ai televiziunii, în frunte cu Tudor Vornicu.
 • Din acest an, înregistrează la Radio România, Electrecord şi alte case de discuri (Intercont, Cat Music, OvoMusic. Eurostar), peste 350 de cântece. În perioada 1971-1990, figurează pe 58 de discuri-compilaţii apărute la Electrecord. Din 1971 şi până în prezent, a lansat 19 albume solo (17 albume şi două discuri EP) şi a apărut pe un număr de peste 120 de albume colective. De asemenea, apare pe câteva albume colective din Bulgaria, Germania, Polonia sau Rusia.
 • Din acest an, participă la cele mai prestigioase concursuri şi festivaluri de muzică pop din România precum Festivalul Naţional de Muzică Uşoară de la Mamaia (1972-2012, unde a fost prezentă la concursul de creaţie cu 44 de piese dintre care 21 au fost premiate), Concursul Anual al Melodiilor (1980-1987, unde a fost prezentă la concursul de creaţie cu 33 de piese dintre care 19 au fost premiate) sau concursul TV “Şlagăre în Devenire” (1980-1987, unde a participat la 13 din cele 21 de ediţii, prezentând 13 piese, dintre care 11 au fost premiate)
 • Începând cu acest an, articole cu şi despre Corina Chiriac, apar în presa românească.
 • Pe 02 mai, obţine Premiul I al Juriului şi Premiul I al Publicului, la cea de-a IV-a ediţie a “Concertului Speranţelor”, ce a avut loc la Sala Palatului din Bucureşti.
 • Pe 07 iunie, participă alături de mari nume ale divertismentului românesc precum Radu Beligan, Anda Călugăreanu, Margareta Pâslaru,  Irina Petrescu, Virgil Ogăşanu, Horia Şerbănescu, la un apreciat spectacol maraton, organizat de revista ''Săptămâna'', desfăşurat la Sala Savoy a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, care a avut ca scop strângerea de fonduri în beneficiul sinistraţilor afectati de gravele inundaţii din Transilvania.  
 • Tot în luna iunie, participă alături de colegii ei din anul III de facultalte (Gelu Colceag, Ioana Crăciunescu, Tamara Creţulescu, Mircea Diaconu, Emilia Dobrin, Ştefan Velniciuc, Florin Zamfirescu) la un spectacol de varietăţi, la Studioul “Cassandra”, ale cărui încasări au fost depuse în Cont 2000 pentru a contribui la reconstrucţia zonelor din ţară afectate de inundaţii. Spectacolul studenţilor primeşte critici elogioase în presa vremii.
 • Debutul său internaţional se produce în perioada 16-25 august, la “Zilele culturii române” în Polonia, unde a participat alături de artişti precum Dorin Anastasiu, Constanţa Cîmpeanu, Irina Loghin. 
 • Pe 14 şi 15 noiembrie, face parte din distribuţia spectacolului concurs “Se caută o vedetă” (Muzica: Temistocle Popa) la Teatrul de revistă “Constantin Tănase”. 
 • Rezultatele recitalurilor de succes susţinute în ultimele luni, determină includerea sa, în luna noiembrie a acestui an, în echipa ce va reprezenta  România la Festivalul Internaţional “Cerbul de aur” 1971. În luna noiembrie, o comisie de specialitate alcătuită din Radu Anagnoste, Petru Brîncuşi, Sile Dinicu, Ion Dumitrescu (preşedinte al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România), Radu Gheciu, H. Mălineanu, Laurenţiu Profeta, Valeriu Râpeanu (vicepreşedintele Radioteleviziunii Române) şi George Sbârcea a hotărât asupra candidatelor care urmează a repeta pentru prestigioasa competiţie. Acestea sunt Corina Chiriac, Ruxandra Ghiaţă, Cosette (Cătălina) Marinescu şi Ana Petria. Dintre ele vor fi alese două sau, eventual, trei interprete care vor apare în concurs. În final, Corina Chiriac, Ruxandra Ghiaţă şi Cătălina Marinescu au fost selecţionate pentru concurs. În următoarele luni, cele 3 interprete s-au pregătit intens pentru festival, fiind îndrumate de profesorul Jean Bănescu, de la Conservatorul ''Ciprian Porumbescu'' din Bucureşti.
 • Pe 30 noiembrie, participă la spectacolul “Omagiu lui Ion Vasilescu”, organizat cu ocazia a 10 ani de la trecerea în nefiinţă a marelui compozitor. În spectacol au evoluat mari nume precum Dorina Drăghici, Nicolae Niţescu, Gaby Pascu, Gică Petrescu şi Sextetul “Cantabile”.  
 • Pe 22 decembrie, participă la prima şi singura ediţie a Concursul Naţional de Creaţie de Muzică Uşoară, realizat  de Comitetul  de Stat pentru Cultură şi Artă Bucureşti, cu piesa “Lasă-mă să cred” (Aurel Giroveanu), care este distinsă cu Menţiune. Aceasta a fost prima participare a Corinei Chiriac la un concurs de creaţie de muzică uşoară românească.
1971
 • Pe 01 ianuarie are prima apariţie în programul de Revelion al TVR. Până în 1989, Corina Chiriac este prezentă la toate programele de Revelion ale TVR.
 • În perioada 02-06 martie 1971, reprezintă România, la cea de-a 4-a ediţie a Festivalului Internaţional “Cerbul de aur” de la Braşov. Artista obţine, din partea juriului internaţional, “Cerbul de bronz” (Locul III).  În concurs, intrepretează “Inimă nu fii de piatră” (Edmond Deda), o primă audiţie care va deveni o piesă de rezistenţă din repertoriul său şi “Va veni o clipă” (Paul Urmuzescu), piesă lansată de Margareta Pâslaru. Din păcate, după această ediţie, Cerbul de Aur va fi întrerupt.
 • Pe 29 mai, participă alături de Nicu Constantin şi Dumitru Furdui în show-ul TV “1+2 pe un balansoar” (regia: Tudor Mărăscu). În acest show participă ca invitat special, cunoscutul solist italian Riccardo del Turco.  
 • În luna iunie, începe filmările pentru filmul artistic “Aventuri la Marea Neagră”, în regia lui Savel Stiopul. Filmările, care au durat două luni, au avut loc în staţiunile Jupiter şi Olimp, care doar ce fuseseră construite. 
 • În luna septembrie, efectuează un turneu în Republica Democrată Germană, unde susţine un important show de televiziune, la Leipzig (R.D. Germană), alături de Lucia Altieri (Italia), Rozalia (Cuba), Milan Drobny (Iugoslavia).
 • Pe 12 decembrie, la studioul ''Cassandra'' (sala unde se ţin spectacolele studenţilor la teatru), are loc premiera piesei ''Sânziana şi Pepelea'' (regia: Alexandru Tocilescu), în care Corina Chiriac joacă rolurile Zâna Lacului şi Baba Rada. Cu aceste roluri, artista işi va da şi examenul de licenţă
 • Pe 23 decembrie, la TVR, este protagonista emisiunii ''Interpretul săptămânii'' (regia: Sergiu Ionescu).
1972
 • Apar şlagărele “Opriţi timpul” şi “Banii n-aduc fercirea”.    
 • Efectueză numeroase turnee prin ţară cu formatia “Roşu şi Negru” care îi permit să prezinte publicului noi piese precum: “Mă cert cu inima”, “Nu mai sunt cum am fost”, “Norii” şi  “Zi minunată”. 
 • În luna martie, are prima apariţie discografică solo la Electrecord. Ep-ul “Corina Chiriac” cuprinde trei piese.
 • Pe 07 februarie, la Televiziunea Română, are loc premiera primului serial TV produs în România. Este vorba de “Muşatinii (1972), serial în 13 episoade, realizat de Sorana Coroamă Stanca, după trilogia lui Barbu Ştefănescu Delavrancea. Corina Chiriac joacă în acest serial rolul secundar al Niculinei.
 • Corina Chiriac interpretează rolul principal feminin din filmul “Aventuri la Marea Neagră” în regia lui Savel Stiopul, alături de Florin Piersic. Premiera filmului are loc pe 29 mai, la cinematograful “Patria” din Bucureşti. 
 • În luna iunie, termină cursurile IATC, obţine diploma la Sala Cassandra din Bucureşti, cu rolul Baba Rada-Zâna Lacului din piesa lui Vasile Alecsandri “Sînziana şi Pepelea”, în regia lui Alexandru Tocilescu. Este repartizată la Teatrul de Stat din Oradea, unde activează o perioadă ca actor şi solist vocal. 
 • Participă pentru prima oară la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia’72” (25-30 iulie) cu piesele “A-ntinerit romanţa” (Aurel Giroveanu) – Premiul III, “Chemare”  (Liviu Marcovici),  “Cine spune că-i uşor?” (Paul Mihăescu) - Menţiune, “În dulcele târg al ieşilor” (Richard Stein) – Menţiune, “Pasăre de apă” (Radu Şerban). În cadrul festivalului, susţine un recital şi este distinsă cu “Premiul de interpretare”. Din acest an, şi până în 1988, participă la toate ediţiile Festivalului de la Mamaia. Tot cu ocazia Festivalului de la Mamaia începe şi colaborarea cu Radio Vacanţa.
 • Începând cu aceasta vară (şi până în 1988), efectuează anual turnee de mare succes pe Litoral.
 • Pe 12 octombrie 1972, obţine Atestatul de Artist Liber Profesionist, în specialitatea "Solist Vocal - Muzică Uşoară", categoria I,  din partea Comitetului de Stat pentru Cultură şi Artă (ulterior Consiliul Culturii şi Educaţiei).
 • Începând cu acest an, efectuează lungi turnee în R.D. Germană timp de 11 ani (până în 1982). 
 • Apare în filmul “Cu mâinile curate”, regizat de Sergiu Nicolaescu. Premiera filmului are loc pe 30 octombrie. Pe coloana sonoră a filmului face parte şi piesa "Nu mai sunt cum am fost" (Temistocle Popa), interpretată de Corina Chiriac.
 • Pe 18 noiembrie, este difuzată la TVR, emisiunea ''Bună seara, Corina'' (regia artistică: Tudor Mărăscu)
 • La sfârşitul lunii decembrie, în cadrul unui turneu în URSS, susţine patru concerte la Moscova alături de Mihai Constantinescu, Olimpia Panciu şi formaţia Savoy. 
1973
 • Pe 01 ianuarie, în cadrul programului de Revelion al TVR, este protagonista emisiunii “Opriţi timpul – ar dori Corina Chiriac”, realizată la Baia Mare.
 • Pe 01 ianuarie 1973, devine membră ATM (Asociaţia Oamenilor de Artă din Instituţiile Teatrale şi Muzicale din România). Artista va rămâne membră ATM până la desfiinţarea acestei instituţii, în 1990.
 • Susţine un recital TV care i-a permis să abordeze diferite stiluri inclusiv un excelent moment de teatru după “În jurul unui divorţ” după G.Topârceanu.
 • Piesa “Cine, cine poate ştii?” (Jolt Kerestely) interpretată de Corina Chiriac, câştigă Premiul concursului TV “Teletop”. 
 • În luna mai îi apare, la Electrecord, al doilea disc EP solo, ce cuprinde patru piese din repertoriul internaţional. 
 • Pe 28 mai are loc premiera fimului "Ultimul cartuş" (regia: Sergiu Nicolaescu), de pe a cărui coloană sonoră face parte şi piesa "Nu mai sunt cum am fost" (Temistocle Popa), interpretată de Corina Chiriac.
 • Participă la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia’73” (17-22 iulie) cu piesele “De-a colindat aceste locuri cineva” (Vasile Veselovski) – Menţiune,  “O ramură spre cer”(Radu Şerban) – Premiul Comitetului de Stat al Radioteleviziunii Române, “Ţara unde m-am născut” (Temistocle Popa). Deasemenea, susţine şi un recital pe scena festivalului.
 • Efectuează noi turnee în Polonia, URSS şi Cehoslovacia.
 • În luna mai efectuează un turneu de 6 săptămâni în  RDG unde va susţine 25 de concerte.
 • Tot în acest an, Corina participă la Praga, la un show TV internaţional. 
1974
 • Are a apariţie senzaţională în cadrul programului de Revelion al TVR, unde joacă alături de Anda Călugăreanu, Jean Constantin, Nicu Constantin şi Florin Piersic, în sceneta “Repetiţie la Tănase”. 
 • Devine actor la Teatrul Giuleşti din Bucureşti, dar nu va juca în nici o piesă. 
 • Participă la Festivalul “Decenska Kotva” (Ancora Decinului) din Cehoslovacia. 
 • Participă la Festivalul “Made in Hungary” de la Budapesta.  
 • Obţine un contract de o lună la celebrul teatru “Friedrichstadtpalast” din Berlin, în R.D. Germană, în cadrul spectacolului “Heiss und Kalt”. 
 • Pe 22 iunie, la Televiziunea Română, are loc premiera serialului TV în 13 episoade "Un august în flăcări", în regia colectivă a lui Dan Piţa, Alexandru Tatos, Radu Gabrea şi Doru Năstase. Piesa "Încearcă să mă crezi" (muzica: Dumitru Capoianu), interpretată de Corina Chiriac, face parte de pe coloana sonoră a acestui serial.  
 • Participă la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia’74” (23-28 iulie) cu piesele “Ani fericiţi” (Ion Cristinoiu) – Menţiune, “Clipele” (Andrei Proşteanu) – Menţiune, “Noaptea” (Edmond Deda), “Pe undeva e o mare-n vârf de munte” (Gelu Solomonescu). De asemenea, susţine şi un recital pe scena festivalului. 
 • Susţine un recital la cea de-a şaptea ediţie a “Festivalului Tinereţii de la Amara”, Ialomiţa (09-11 august).
 • Efectuează un turneu în Bulgaria unde susţine 4 concerte în cadrul unor show-uri TV. 
 • În acest an are deja la activ peste 50 de înregistrări la Radio şi Electrecord.
1975
 • Are o apariţie de excepţie în cadrul emisiunii “Cu mască fără mască”, realizată de Sorin Grigorescu, unde interpretează o scenetă din “Gaiţele” lui Kiriţescu.  
 • Pe 17 mai, apare în emisiunea "Duplex TV. Varietăţi Bucureşti-Belgrad" Momentul este deosebit, fiind prima emisiune-duplex a Televiziunii Române, transmisă în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră pe ambele posturi de televiziune. S-a filmat şi la Bucureşti şi la Belgrad. Regia artistică: Alexandru Băcâneţ. Coregrafia aparţine lui Cornel Patrichi.
 • În vara acestui an, face parte din distribuţia spectacolului, “În grădina bucuriilor”, la Gradina Boema, a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”.
 • Efectuează un turneu în Cehoslovacia. 
 • Piesa “Tangoul Bucureştiului” (Aurel Giroveanu), interpretată de Corina Chiriac câştigă Premiul II la concursul TV “O melodie pentru tine”. 
 • În iunie, reprezintă ARIA (Agenţia Română de Impresariat Artistic) la Festivalul “Orfeul de aur” de la Slancev Briag, Bulgaria, unde este distinsă cu Diploma de onoare.
 • Participă la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia’75” (22-27 iulie) cu piesele “Ai apărut ca o poveste” (Radu Şerban) – Menţiune, “Aşteptare” (Dan Ştefănică), “Dacă vrei dragostea mea” (Horia Moculescu) – Menţiune, “Cum să uit” (Mişu Iancu) şi “Într-o bună zi” (Ion Cristinoiu). 
 • În august, reprezintă TVR la Festivalul Internaţional de la Sopot – Polonia, unde obţine premiul I “Privighetoarea de chilimbar” cu melodiiile “Doar pacea (Marius Ţeicu)” şi “Am visat odată” (Mihai Constantinescu). De asemenea, participă şi cu piesa poloneză “Nigdy Wiecej”, orchestrată de Adrian Enescu.
 • În luna septembrie, reprezintă Ministerul Culturii la Festivalul Internaţional al şlagărelor de la Dresda în fosta R.D. Germană, unde obţine Premiul III şi Premiul Presei cu melodia “Am visat odată” (Mihai Constantinescu). În Germania de Est este cunoscută în aceşti ani pentru succesul melodiei “Ja, ein mal ich traumte” (varianta în limba germană a piesei “Am visat odată”, compusă de Mihai Constantinescu). 
1976
 • Este membră a juriului la Festivalul Internaţional al Artei Studenţeşti din Bucureşti. 
 • În luna iunie, participă la Festivalul “Bratislavska Lyra” (“Lira Brastislavei”) din fosta R.P. Cehoslovacă, unde este distinsă cu Diploma de onoare. 
 • Participă la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia’76” (26-31 iulie) cu piesele  “Din roua zorilor” (Mihai Constantinescu), “Părinţii mei” (Horia Moculescu) Premiul III, “Poveste adevărată” (Ion Cristinoiu), “Secolul vitezei” (Marcel Dragomir), interpretată în duet cu Cornel Constantiniu şi “Străzile” (Andrei Proşteanu) – Menţiune. De asemenea, susţine şi un recital pe scena festivalului. Din păcate, în acest an, festivalul se va întrerupe timp de 7 ani.
 • Piesa “Dedicaţie” (Jolt Kerestely) câştigă Premiul concursului RTV “Cântăm pentru voi”. 
 • Susţine o serie de 12 concerte la Karl Marx Stadt în Berinul de Est, RDG.  
 • Efectuează un turneu mai lung în URSS.
 • Pe 05 octombrie, la Teatru TV al TVR, are loc premiera piesei de teatru “Domnişoara Anastasia” de G. M. Zamfirescu, în regia Soranei Coroamă, din distribuţia căreia face parte şi Corina Chiriac, în rolul secundar al cântăreţei.
 • Pe 20 decembrie, are loc premiera filmului artistic “Roşcovanul”, în regia lui Francisc Munteanu, din distribuţia căruia face parte şi Corina Chiriac. Datorită cenzurii de atunci, multe scene în care apărea artista au fost tăiate.
1977
 • În acest an participă la concerte şi show-uri TV din Polonia, R.D. Germană, Cehoslovacia, Bulgaria, URSS, alături de solişti ca: Bonny M, Sasha Distel, Karel Gott, Alla Pugaviova, Lili Ivanovna, Drupi (Italia), Tereza Kesovia şi mulţi alţii. 
 • Participă la Festivalul Prieteniei de la Moscova, URSS. Piesa “Uită nostalgia” (Ion Cristinoiu) este declarată şlagărul festivalului.
 • În luna iulie este invitată (din nou) în recital  la “Bratislavska Lyra” (“Lira Brastislavei”) din fosta RP Cehoslovaciă, alături de Mirabela Dauer şi formaţia “Mondial”. Artista susţine un recital de 30 de minute. 
 • În luna noiembrie, efectuează primul turneu în Occident. Timp de 14 zile susţine o suită de concerte în Portugalia, alături de Cornel Constantiniu şi dirijorul Sile Dinicu. 
1978
 • Participă la Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară de la Poznan, Polonia cu piesele “Vorbe de foc” (Dan Ştefănică) şi “Învaţă să ştii” (Cornel Fugaru) care obţin Premii de Creaţie. 
 • Efectuează un scurt turneu la Katovice, Polonia, realizând un show de o oră în regia lui Josef Lauer.
 • Pe 21 mai, apare în co-producţia TV "Prietenul meu, bătrânul fotograf" (TVR1). Emisiunea este o co-producţie TV româno-olandeză.
 • Piesa “Uită nostalgia” (Ion Cristinoiu), interpretată de Corina Chiriac, este premiată de Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România.
1979
 • Pe 09 iunie, este protagonista primului show color de varietăţi al TVR, “Eu sunt Corina “, în regia Sandei Balaban, redactor muzical Aurora Andronache, producător – regretatul Tudor Vornicu probabil cel mai mare jurnalist şi animator de cultură românească pe care l-a avut Televiziunea Română vreodată. Invitat special, Gheorghe Zamfir. 
 • La Festivalul Internaţional al Filmelor de Televiziune de la Montreux, Eleveţia, emisiunea “Eu sunt Corina”, produsă de Tudor Vornicu, obţine Premiul Special al Juriului.
 • Efectuează un turneu în Bulgaria unde are şi o apariţie de succes într-un show TV.
 • În toamna acestui an, efectuează un nou turneu în URSS unde îşi va aniversa şi cei 30 de ani de viaţă.
 • Spre sfârşitul anului, este invitată să concerteze in Italia, unde obţine şi un contract la televiziunea particulară din Alessandria. Unul dintre momentele vizitei pe care nu-l va uita niciodata a fost întalnirea cu Gina Lolobrigida, Adolfo Celli şi Giancarlo Giannini. Artista îşi va prelungi încă 10 luni contractul şi şederea în Italia.
 • Piesa “Vorbe de iubire” (Mişu Iancu), interpretată de Corina Chiriac, este premiată de Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România.
1980
 • În prima jumătate a anului, continuă seria concertelor în Italia. 
 • În vară, revenită în ţară, Corina Chiriac, alături de Stela Popescu, Alexandru Arşinel şi Tamara Buciuceanu, face parte din distribuţia spectacolului, “Boema, slabiciunea mea” la Gradina Boema a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” (premiera are loc pe 22 iulie 1980).  
 • În vara acestui an are un mare succes cu piesa “Vara” (Mircea Romcescu).
 • Participă din nou la Festivalul Internaţional de la Sopot – Polonia (20-23 septembrie), unde obţine premiul III cu “Uneori suntem toţi copii” (Liviu Tudan) şi “Serenadă” (Mircea Chiriac). 
 • În “Burg party”, o emisiune de televiziune realizată la Halle, în fosta R.D. Germană, Corina Chiriac evoluează alături de Amanda Lear. 
 • Efectuează un importat turneu în Cehoslovacia cu orchestra lui Karel Gott, sub bagheta lui Felix Slovacek. Cu ceastă ocazie, apare din nou la televiziunea cehoslovacă.
 • Participă la Festivalul de Şansonete de la Koln (22-29 noiembrie) din R.F. Germană, alături de formaţia condusă de compozitorul Horia Moculescu. 
 • La începutul lunii decembrie, Corina Chiriac, alături de Cornel Constantiniu, participă la schimburi culturale în Cuba, unde susţine 3 concerte la celebra sala Karl Marx şi este invitată să concerteze la show-ul lui Alberto Hererra de la “Tropicana”, cel mai mare cabaret în aer liber din America Latină.
 • Pe 18 decembrie, participă la Concursul de Creaţie de Muzică Uşoară Românească “Melodii’80”, cu piesele “Balada vechiului menestrel” (Horia Moculescu), care obţine titlul de Laureată şi "Portul albastru din ochii tăi" (Adrian Romcescu), care va deveni un mare succes. În cadrul festivalului, susţine şi un recital. 
 • Pe 27 decembrie, participă la prima ediţie a popularei emisiuni-concurs “Şlagăre în devenire” cu piesele “Pentru tot ce-a fost, îţi mulţumesc” (Horia Moculescu), care câştigă Premiul Juriului şi "Am ales nemărginirea" (Cornel Fugaru). Cea din urmă piesă a fost popularizată de compozitorul acesteia, Cornel Fugaru.
1981
 • Pe 01 februarie, participă la ce-a de-a doua ediţie a popularei emisiuni-concurs “Şlagăre în devenire” cu piesa “Nu ştiu cine ţi-a spus” (Mircea Romcescu), care obţine toate cele trei premii ale concursului: Premiul juriului, Premiul de Popularitate şi Premiul Tinereţii. 
 • Pe 08 aprilie, participă la ce-a de-a patra ediţie a popularei emisiuni-concurs “Şlagăre în devenire”, cu compoziţia proprie "Ne cunoaştem din vedere", care obţine Premiul de Popularitate. Acesta a fost debutul său oficial ca şi compozitoare.
 • Pe 20 iunie, participă la ce-a de-a cincea ediţie a popularei emisiuni-concurs “Şlagăre în devenire” cu piesa “Cât trăieşte, omul învaţă” (Dan Ştefănică), care obţine Premiul Tinereţii
 • Pe 30 iunie, joacă alături de Irina Petrescu şi Mitică Popescu, la Teatru TV al TVR, în piesa “Extemporal despre viaţă” de Dan Văiteanu, în regia lui Cornel Popa.
 • În luna septembrie, apare la Electrecord primul album LP al Corinei Chiriac – “Eu sunt Corina”
 • În luna septembrie, este invitată la “Festivalul Internaţional al Cântecului” de la Puerto Rico, unde obţine Diploma de Onoare a Juriului. 
 • Pe 26 octombrie, de ziua ei, participă la ce-a de-a opta ediţie a popularei emisiuni-concurs “Şlagăre în devenire” cu piesa “Inima ta” (Horia Moculescu), care obţine Premiul Juriului
 • Participă la cea de-a 14-a ediţie a Festivalului Naţional de Romanţe “Crizantema de Aur” de la Târgovişte (10-14 noiembrie), cu piesa “Ca-ntr-un basm” (Noru Demetriad), care obţine Premiul I la Secţiunea “Creaţie”. În concurs, artista a fost acompaniată la pian de Noru Demetriad, compozitorul piesei.
1982
 • Începând cu acest an, Corina Chiriac susţine numeroase turnee prin ţară. Până în toamna anului 1988, artista va străbate întreaga ţară,susţinând spectacole atât în oraşe mari, precum şi în oraşe mici, sate sau comune. 
 • Participă la Concursul de Creaţie de Muzică Uşoară Românească “Melodii’81” (29 ianuarie – 02 februarie), unde este distinsă cu Premiul pentru Debut Componistic pentru “Ne cunoaştem din vedere” (text: Mihai Maximilian). De asemenea piesele “Pentru tot ce-a fost îţi multumesc” şi “Inima ta”, ambele compoziţii ale lui Horia Moculescu, obţin Mare Premiu. În cadrul festivalului, susţine şi un recital. 
 • Pe 27 martie, este protagonista unui telerecital de mare succes în cadrul emisiunii TV “La sfârşit de săptămână” (TVR), unde prezintă în primă audiţie, piese de Marius Ţeicu şi Mihai Constantinescu.  
 • Participă la Festivalul de Muzică Uşoară de la Gottwaldov (Cehoslovacia).
 • Efectuează un nou turneu, de trei luni, în Cuba. 
 • În vara acestui an, Corina Chiriac, alături de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, face parte din distribuţia spectacolului, “Stela, Stelele şi Boema" la Grădina Boema a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” (premiera are loc pe 23 iulie 1983). 
 • Efectuează un turneu de o săptămână în Franţa, alături de o delegaţie culturală română condusă de Tudor Vornicu.
 • În ultimele zile ale anului, participă la Sala Polivalentă la un amplu show de varietăţi “Revelionul Vedetelor”. 
1983
 • Pe 08 ianuarie, este protagonista emisiunii de varietăţi “Corina contra Corina” realizată de Titus Munteanu. În cadrul emisiunii, lansează 5 piese noi care devin şlagăre. 
 • Pe 14 ianuarie, participă la show-ul TV “8 Schlager im Studio”, în RDG, unde piesa “Inima ta” (Horia Moculescu) obţine Premiul II. 
 • Participă la Concursul de Creaţie de Muzică Uşoară Românească “Melodii’82” (25 februarie - 03 martie). La secţiunea “Prime audiţii” este prezentă cu “Îţi mulţumesc” (Vasile Veselovski) – Premiul Organizatorilor, “Mama, doar mama” (Marius Ţeicu) – Marele Premiu, “Să nu mă-ntrebi acum de ce” (Horia Moculescu) – Premiul Juriului. La secţiunea “Piese lansate in 1982”, este prezentă cu “Unde erai?” (Marius Ţeicu), cântată în duet cu Marius Ţeicu, care obţine Premiul Publicului. În cadrul festivalului, susţine şi un recital. 
 • Pe 28 martie, participă în spectacolul "Ale vieţii valuri", în regia: Ion Cojar. Acest spectacol a fost o antologie umoristică din lucrările lui Tudor Muşatescu şi s-a desfăşurat la Teatrul de Stat din Oradea. Din distribuţie au făcut parte: Radu Beligan, Octavian Cotescu, Mişu Fotino, Marin Moraru şi...Corina Chiriac. Spectacolul a avut numeroase turnee prin ţară şi a fost difuzat la TVR pe 23 aprilie în acest an.
 • În vara acestui an, Corina Chiriac, Dan Spătaru şi formaţia "Savoy" efectueză un turneu în URSS. 
 • Pe 04 august, participă la ce-a de-a 11-a ediţie a popularei emisiuni-concurs “Şlagăre în devenire” (reluată după o pauză de un an), cu piesa “Ce mică-i vacanţa mare” (Ion Cristinoiu), care obţine Premiul Juriului. Această ediţie, care a avut ca temă "Vara Românească", s-a desfăşurat la Teatrul de Vară "Soveja" din Constanţa, care a fost şi inaugurat cu această ocazie. 
 • Susţine un recital la cea de-a 16-a ediţie a “Festivalului Tinereţii de la Amara”, Ialomiţa (04-07 august).
 • Participă la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară de la Mamaia (26-30 august), reluat după o pauză de 7 ani. Este prezentă la secţiunea “Creaţie” cu piesele “Apă şi foc” (Horia Moculescu) – Premiul Juriului, “Ce fel de dragoste“ (Ion Cristinoiu), “Nimic nu poate învinge iubirea” (Marius Ţeicu) – Trofeul Mamaia, “Strada speranţei” (Vasile Veselovski) – Premiul Organizatorilor. Corina Chiriac este şi membră în juriu la secţiunea de “Interpretare”. “Strada speranţei” are un succes neaşteptat şi devine o emblemă pentru Corina Chiriac. 
 • În luna septembrie, apare la “Electrecord” cel de-al doilea album al artistei – “Noapte bună, pe mâine”.
 • În luna septembrie, efectuează al treilea turneu în Cuba. 
 • În acest an Corinei Chiriac i se ridică paşaportul şi i se va interzice să efectueze turneee de lungă durată în ţările CAER. 
 • Pe 26 noiembrie, participă la ce-a de-a 12-a ediţie a popularei emisiuni-concurs “Şlagăre în devenire” (care a avut ca temă "Melodiile Bucureştiului"), cu piesa "La Gara de Nord" (Temistocle Popa), care obţine Premiul Publicului.
 • În luna decembrie (mai precis începând cu 25 decembrie şi până în ianuarie 1984), efectuează un turneu în Israel, alături de Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti. 
 • Piesa “Strada speranţei” (Vasile Veselovski), interpretată de Corina Chiriac, este premiată de Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România.
1984
 • Pe 04 februarie, show-ul TV "Succese ale muzicii uşoare româneşti în 1983 şi...o interpretă: Corina Chiriac" este difuzat, în cadrul emisiunii “La sfârşit de săptămână”. Artista este acompaniată la fiecare piesă de compozitorul respectiv.  
 • Participă la Concursul de Creaţie de Muzică Uşoară Românească “Melodii’83” (06-11 martie). La secţiunea “Şlagăre lansate în 1983” este prezentă cu “Apă şi foc” (Horia Moculescu) – Premiul III,  “Ce mică-i vacanţa mare” (Ion Cristinoiu) Premiul Publicului, “Îţi mulţumesc” (Vasile Veselovski), “Nimic nu poate învinge iubirea” (Marius Ţeicu), “Strada speranţei” (Vasile Veselovski) – Premiul I. La secţiunea “Prime audiţii” este prezentă cu “Inimă nebună” (Vasile Veselovski), “O fi rău sau o fi bine” (Vasile Veselovski), “Ramâne o artistă” (Corina Chiriac). În cadrul festivalului, susţine şi un recital. 
 • Pe 31 martie, apare în co-producţia TV româno-olandeză "Totul e posibil în joc". Emisiunea este realizată de Titus Munteanu şi Cerrit den Braber. Muzica aparţine lui Anton Şuteu. 
 • Pe 08 aprilie, participă în RDG, la show-ul TV de varietăţi ”Spiel mir eine alte Melodie”, care are loc la Karl Marx Stadt din Berlinul de Est.
 • În luna aprilie 1984, participă la cea de-a 14-a ediţie a concursului TV "Şlagăre în Devenire" (care a avut ca temă "Primăvara tinereţii noastre"), cu piesa "Să-mi vorbeşti de primăvară" (Ion Cristinoiu), care obţine Premiul Juriului.
 • Pe 21 iulie 1984, participă la cea de-a 15-a ediţie a concursului TV "Şlagăre în Devenire" (care a avut ca temă "Vara Românească"), cu piesa "Unde mi-ai fost?" (Ion Cristinoiu), care obţine Premiul Juriului.
 • Corina Chiriac, alături de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, face parte din distribuţia spectacolului, “Constelaţia Boema” la Grădina Boema a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” (premiera are loc pe 23 iulie 1983). 
 • Participă la secţiunea “Creaţie” a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia’84” (29 august-02 septembrie), cu piesele “Drumul spre tine” (Vasile Veselovski) – Premiul I, “Nu-i bine sa fii singur” (Cornel Fugaru), “Povestea unei scrisori” (Corina Chiriac). În afara concursului, Corina Chiriac şi Angela Similea, cântă în duet piesa “A opta minune” (M.Ţeicu). Într-una din serile festivalului, susţine şi un recital.
 • La sfârşitul lunii decembrie, efectuează al doilea turneu în Israel, alături de Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”. Turneul durează până la începutul anului 1985.
1985
 • Pe 01 ianuarie, în programul de Revelion al TVR, are loc premiera filmului muzical de televiziune de mare succes “Trio formidabil”, pe muzica lui Marius Ţeicu şi în regia lui Titius Munteanu, unde Corina Chiriac joacă alături de Alexandru Arşinel, Radu Gheorghe şi Marius Ţeicu. 
 • Participă la Concursul de Creaţie de Muzică Uşoară Românească “Melodii’84” (14-17 februarie). La secţiunea “Piese lansate în 1984” este prezentă cu “A opta minune” (Marius Ţeicu) – interpretată în duet cu  Angela Similea, “Drumul spre tine” (Vasile Veselovski) – Premiul III. La secţiunea “Prime audiţii” este prezentă cu “Acelaşi vals” (Horia Moculescu) şi “Nu te enerva” (Marius Ţeicu) – Premiul I. În cadrul festivalului, susţine şi un recital. 
 • Pe 13 aprilie are  loc are premiera celei de-a doua părţi a filmului muzical de televiziune de mare succes  “Trio formidabil”, pe muzica lui Marius Ţeicu şi în regia lui Titius Munteanu, unde Corina Chiriac joacă alături de Alexandru Arşinel, Radu Gheorghe şi Marius Ţeicu. 
 • La Festivalul Internaţional “Charles Chaplin” de la Gabrovo (19-25 mai), Bulgaria,  filmul muzical TV “Trio formidabil”, obţine Premiul I la secţiunea “Film de scurt şi mediu metraj”. 
 • Pe 15 iunie, participă la cea de-a 15-a ediţie a concursului TV "Şlagăre în Devenire", cu piesa “Îmi aminteşti de prima dragoste” (Ion Cristinoiu), care obţine Premiul Juriului.
 • În vara acestui an, apare la Electrecord cel de-al treilea album al Corinei Chiriac – “Corina”.
 • Corina Chiriac, alături de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, face parte din distribuţia spectacolului, “Boema, bucuria mea” la Grădina Boema a Teatrului de revistă “Constantin Tănase” (premiera are loc pe 13 iulie 1985).
 • Participă la secţiunea “Creaţie” a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia’85” (28 august-01 septembrie) cu piesele “Păi de ce?” (Horia Moculescu) – Trofeul Mamaia şi “Inima nu ştie carte” (Jolt Kerestely). Într-una din serile festivalului, susţine şi un recital.    
 • În acest an, casa de discuri "Electrecord" lansează trei Box-Set-uri cu Corina Chiriac, Mirabela Dauer şi Angela Similea. Fiecare Box-Set cuprinde primele trei albume ale artistelor.
 • Spre sfârşitul anului, susţine un recital, ce are loc la Sala Radio din Bucureşti. În cadrul recitalului, interpretează melodii premiate pe parcursul celor 18 ediţii ale Concusrsului TV “Şlagăre în devenire”. Recitalul a fost filmat de către TVR, dar nu s-a difuzat.
1986
 • Pe 01 ianuarie, în programul de Revelion la TVR, are loc premiera celei de-a treia părţi a filmului muzical de televiziune de mare succes “Trio formidabil”, pe muzica lui Marius Ţeicu şi în regia lui Titius Munteanu, unde Corina Chiriac joacă alături de Alexandru Arşinel, Radu Gheorghe şi Marius Ţeicu. Tot în programul de Revelion, participă, alături de alte mari vedete ale muzicii uşoare româneşti, la înregistrarea piesei “Cântaţi cu noi” (Anton Şuteu). De asemenea, ca în fiecare an, are şi un microrecital de 10 minute.
 • Pe 26 ianuarie, reprezintă România la Ambasada din Koln, în R.F.Germană, în cadrul festivităţilor legate de Ziua naţională a Unirii Principatelor, alături de alţi mari artişti precum Horia Alexandrescu sau Daniela Vlădescu. 
 • Participă la Concursul de Creaţie de Muzică Uşoară Românească “Melodii’85” (13-16 februarie). La secţiunea “Piese lansate în 1985” este prezentă cu “Nu te enerva” (Marius Ţeicu ) – Marele Premiu , “Păi de ce?” (Horia Moculescu) – Marele Premiu. La secţiunea “Melodii de dans în primă audiţie” este prezentă cu “Cât e ceasul?” (Marius Ţeicu), “Dacă tu nu mă mai iubeşti” (Ion Cristinoiu). În cadrul festivalului, susţine şi un recital. 
 • În această vară, Corina Chiriac, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel efectuează turnee în ţară cu spectacolului, “Boema, bucuria mea” de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”. 
 • Pe 23 iunie, participă la cea de-a 19-a ediţie a concursului TV "Şlagăre în Devenire", cu piesa "Nu" (Vasile Veselovski), care obţine Premiul de Popularitate.
 • Susţine un recital la cea de-a 19-a ediţie a “Festivalului Tinereţii de la Amara”, Ialomiţa (31 iulie-03 august).
 • Participă la secţiunea “Creaţie” a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia’86” (27 – 31 august) cu piesele “De dragoste” (Aurel Monolache) – Premiul II,  “O clipă de sinceritate” (Ion Cristinoiu), “Nu mă uita de tot” (Vasile Veselovski) – prezentată în afara concursului, “Şi ieri, şi azi, şi mâine”(Horia Moculescu), interpretată în duet cu Horia Moculescu - Premiul Special al Juriului. În seara de 30 august, susţine un nou recital pe scena festivalului.
 • Pe 10 noiembrie, participă la cea de-a 20-a ediţie a popularului concurs TV “Şlagăre în devenire”, cu compoziţia proprie "Permiteţi" (text: Mihai Maximilian). De asemenea, artista susţine un microrecital la sfârşitul concursului. Concursul este difuzat la TVR pe 13 decembrie 1986.
 • Piesa de grup “Cântaţi cu noi” (Anton Şuteu), este premiată de Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România.
1987
 • Pe 01 ianuarie, în programul de Revelion al TVR, este protagonista emisiunii de varietăţi “Corina în ţara piticilor”.
 • Participă la Concursul de Creaţie de Muzică Uşoară Românească “Melodii’86” (30 ianuarie – 01 februarie) cu piesele “De dragoste” (Aurel Manolache), “Nu” (Vasile Veselovski), “Nu mă uita de tot” (Vasile Veselovski) – Laureată, “O clipă de sinceritate” (Ion Cristinoiu) – Laureată, “Şi ieri, şi azi, şi mâine” (Horia Moculescu). În prima seară a concursului, susţine un recital. 
 • Pe 08 februarie, participă alături de alţi mari artişti de muzică uşoară, populară sau clasică, la spectacolul televizat “Seară de romanţe - Ioana Radu şi invitaţii săi”, organizat la Sala Radio şi realizat de Florentina Satmari, cu prilejul împlinirii a 70  de ani de viaţă, a doamnei romanţei româneşti, Ioana Radu. Corina Chiriac interpretează compoziţia prorprie “Cântec pentru Ioana Radu”, lansată în 1983. Fragmente din spectacol vor fi difuzate la TVR.
 • Figurează pe coloana sonoră a fimului "Primăvara bobocilor", în regia lui Mircea Mureşan. De asemenea, piesele "Inima ta" şi  "Păi de ce?", compuse de Horia Moculescu, fac parte de pe coloana sonoră a aceluiaşi film. Premiera are loc pe 06 aprilie 1987.  
 • Pe 27 aprilie, participă, alături de alţi mari artişti de muzică uşoară şi populară, participă la concertul spectacol de romanţe şi melodii de neuitat “Când liliacul va înflori din nou”, organizat la Sala Radio şi prezentat de actriţa Lucia Mureşan. Supriza serii este duetul Corina Chiriac şi Maria Dragomiroiu. Cele două artiste interpretează un potpuriu de melodii de neuitat şi un altul de muzică populară. Apoi, acompaniată de orchestra Radio, condusă de Cornel Popescu, Corina Chiriac interpretează în stil propriu celebrele piese "Parfumul străzilor" (Radu Şerban), "Scrisoare de dor" (Ionel Fernic) şi "De ce nu eşti ca-n prima zi" (Vasile Veselovski). La începutul anului 1988, artista va înregistra la radio ultimele două piese. Ulterior, spectacolul va fi difuzat la TVR.
 • Participă la secţiunea “Creaţie” a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară "Mamaia’87” (26-30 august) cu piesele “Lângă dragoste” (Temistocle Popa), “Nopţi de dor” (Cornel Fugaru) – prezentată în afara concursului, “Trenul fericirii” (Vasile Veselovski) – Laureată, “Vino iubire-napoi” (Ion Cristinoiu) Laureată. Toate cele trei piese devin mari succese. În cadrul festivalului susţine un recital special, cu piese în primă audiţie. Tema principală a recitalului este cântecul de dragoste. “Iubeşte dacă vrei să fii iubit” (Dan Stoian), “Viaţa fericirea îmi va da” (Dan Dimitriu), prezentate în recital, au devenit de asemenea piese de succes.
 • În luna octombrie, este capul de afiş la o serie de şase spectacole sub genericul “Se caută o stea”, în oraşele Slobozia, Feteşti, Olteniţa. Spectacolele, organizate de Casa de Cultură din Slobozia, au ca scop încurajarea şi descoperirea de noi talente. 
 • Pe 12 decembrie, încheie cu un microrecital, cea de-a 21-a ediţie a popularului concurs TV “Şlagăre în devenire”, ce are loc la Sala Radio din Bucureşti. Concursul este difuzat la TVR pe 26 decembrie 1987. Din păcate, aceasta este ultima ediţie a acestui concurs.
1988
 • Pe 01 ianuarie, în programul de Revelion al TVR, Corina Chiriac are, ca în fiecare an, un microrecital de 10 minute. 
 • În perioada 31 decembrie - 03 ianuarie, participă, alături de alte mari vedete, la seria de spectacole "Revelionul Tineretului 1988", desfăşurate la Complexul expoziţional din Piaţa Scânteii, Bucureşti.
 • În luna martie, Electrecord-ul lansează cel de-al patrulea album al Corinei Chiriac – “Şi ieri, şi azi, şi mâine”
 • Participă la Concursul de Creaţie de Muzică Uşoară Românească “Melodii’87” (11-13 martie) cu piesele “Lângă dragoste” (Temistocle Popa), “Trenul fericirii” (Vasile Veselovski) – Laureată, “Vino, iubire, înapoi” (Ion Cristinoiu) – Laureată. Din păcate, aceasta a fost ultima ediţie a Concursul de Creaţie de Muzică Uşoară Românească "Melodiile Anului".
 • Pe 10 iulie, are o apariţie memorabilă în cadrul celebrei emisiuni radio “Unda veselă” (Radio România). În anii’70 şi ’80, Corina Chiriac a apărut de mai multe ori în cadrul emisiunii “Unda Veselă”, difuzată pe Radio România. 
 • În perioada 01 august – 09 septembrie, face parte din distribuţia show-ului “Carnaval la Melody”, desfăşurat la Barul “Melody” din Mamaia.
 • Susţine un recital la cea de-a 21-a ediţie a “Festivalului Tinereţii de la Amara”, Ialomiţa (04-07 august).
 • Pe 29 august, Corina Chiriac şi formaţia Holograf participă la deschiderea celei de-a VI-a ediţii a evenimentului “Decada discului românesc pe litoral”. Evenimentul are loc la Librăria “Mihai Eminescu” din Constanţa, unde Corina Chiriac şi membrii Formaţiei Holograf oferă autografe pe discurile prezente.  
 • Participă la secţiunea “Creaţie” a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia’88” (31.08-4.09) cu piesele “Asta-i viaţa” (Paul Urmuzescu) – prezentată în afara concursului, “Deschid fereastra” (Ion Cristinoiu) – Trofeul Mamaia, “Râzi, tu, inimă şi cântă” (Dan Stoian) şi “Anii tinereţii” (Vasile Veselovski) – prezentată în afara concursului şi interpretată în duet cu Dan Spătaru. Acompaniată de formaţia “Acoustic”, susţine un recital de mare succes într-una din serile festivalului. Cu această ocazie, prezintă în primă audiţie piesa “Seara”, o compoziţie proprie. 
 • În luna septembrie, lansează la Radio şi Televiziune, compoziţiile proprii "Seara" şi "Dragostea-i un bob de rouă".
 • În luna septembrie, efectuează un turneu în Galaţi. Acesta va fi ultimul turneu în ţară al Corinei Chiriac, pentru mai bine de 6 ani. 
 • Pe 01 octombrie, apare în emisiunea TV "Valsul românesc în concert".
 • Tot pe 01 octombrie, pleacă într-un turneu în S.U.A., la invitaţia Societăţii “Viitorul Român”. 
1989
 • Pe 01 ianuarie, este prezentă în programul de Revelion al TVR. Deşi în octombrie 1988, plecase într-un turneu în SUA, artista este difuzată cu un scurt Potpuriu şi cea mai recentă compoziţie proprie (muzică şi text) “Dragostea-i un bob de rouă”. De asemena este prezentă şi în cadrul rubricii “Melodii de neuitat”.
 • Având viză legală pentru Statele Unite, Radio şi Televiziunea Română, continuă s-o difuzeze pe Corina Chiriac, până în vara/toamna anului 1989. 
 • În luna aprilie 1989, primeşte contract de colaborare permanentă la o Televiziune din Eureka – California şi se stabileşte temporar la Los Angeles. 
 • Piesa "Eu şi tu" (Horia Moculescu), interpretată de Corina Chiriac şi Horia Moculescu, face parte de pe coloana sonoră a filmului "Maria şi marea", în regia lui Mircea Mureşan. Filmul are premiera pe 22 mai 1989. 
 • Corinei Chiriac îi sunt dedicate peste 2 pagini în cartea "Merdianele cântecului" (1989, Editura Muzicală), scrisă de muzicologul Daniela Caraman Fotea. Cartea, care este o enciclopedie de muzică uşoară, este lansată în iulie 1989.
 • În iunie 1989, se angajază ca ghid de turism-translator pentru marele campus universitar UCLA (20.000 studenţi anual). 
 • În iulie 1989, recomandată fiind de o firmă româno-americană cu afaceri în domeniu imobiliar, primeşte responsabilitatea administrării unei proprietăţi de 8 etaje, al firmei americane MZL Properties. Blocul se află situat în cartierul Westwood din Los Angeles. În această nouă activitate, artista îşi petrece 4 ani activând ca administrator general şi agent de închiriere, poziţii pentru care urmează cursuri de legislaţie americană, absolvă cursuri de conducere auto şi se familiarizează cu sistemul bancar american .
1989 - 1994 
 • În toată această perioadă, a lucrat în SUA ca reprezentant delegat al Radioteleviziunii Române.
 • A sustinut concerte in Chicago, New York, Palm Springs, Los Angeles, Detroit.
 • Susţine programe artistice la restaurantul cu specific românesc "Mignon" din Los Angeles.
 • După 1990, însoţeşte turnee ale artistilor români.
 • Este agent imobiliar, administrator de bloc şi reprezentantul unei firme japoneze de cosmetice.
 • Se ocupa de problemele studenţilor multinaţionali de la Universitatea UCLA ca manager al MZL Properties. 
 • Ocazional este dirijor de cor bisericesc format din amatori.
 • În paralel cu activitatea de administrator şi agent de închirieri, artista participă la emisiuni de televiziune din California.
1990 
 • Pe 25 februarie, absolvă Şcoala de ghizi din SUA (International Tour Management Institute Inc.) după ce a urmat un curs de pregătire de 4 luni.
1991 
 • Pe 01 mai, îşi face debutul de cronicar, în revista “Democratic Romania” din SUA.
1992
 • Pe 16 aprilie, Federaţia Internaţională de organizare a festivalurilor FIDOF, prin preşedintele Armando Moreno, îi oferă Corinei Chiriac “Medalia de onoare pentru 20 de ani de activitate internaţională”.
1993 
 • În 1993, se mută cu serviciul într-un complex de 200 de apartamente nemobilate de închiriat, unde deţine funcţii similare dar face parte dintr-o echipă de 3 administratori. La cutremurul care a avut loc pe 17 ianuarie 1994, blocul este atât de avariat, încât complexul este declarat inapt de a mai fi locuit, de către organele abilitate cu anchetarea pagubelor produse de cutremur. 
 • Pe 02 iulie, se căsătoreşte în Las Vegas cu omul de afaceri Virgil A. 
 • Pe 01 august, Corina Chiriac, interpreta de muzică populară Lia Lungu şi orchestra ''Valahia', susţin un concert la Chicago pentru 142 de români. Concertul are loc pe un vas de croazieră, pe lacul Michigan.
 • În perioada 11-12 septembrie, Corina Chiriac participă, alături de Laza Cnejevici, Ştefania Rareş şi Sofia Vicoveanca, la un spectacolul ''Sărbătoarea mustului' organizat de către comunitatea română, la restaurantul "Little Bucharest" din Chicago. La manifestare au participat peste 1500 de cetăţeni americani de origine română. 
1994 
 • Pe 10 august, după o absenţă de 6 ani, revine în România. 
 • La scurt timp după revenirea în ţară, apare pe TVR1, ca invitat special al emisiunii “Video-magazin”.
 • În zilele de 14-15 septembrie, Corina Chiriac şi Ileana Popovici sunt  translatori şi maestre de ceremonii cu ocazia concertului susţinut de Gilbert Becaud la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul părţii artistice a turneului internaţional “Romanian Open Tennis” (12-19 septembrie).    
 • Pe 16 septembrie, după o pauză de 6 ani, cântă iar live in România. Artista a participat la spectacolul “Seara românească”, desfăşurat la Arena Progresul din iniţiativa lui Sever Mureşan. La 5 minute după miezul nopţii, Anghel Drăgan, directorul turneului “Romanian Open Tennis”, a invitat-o la microfon. Unde a interpretat 5 piese, printre care şi “Inima ta” şi “Strada Speranţei”. 
 • Începe să se implice în problemele tinerilor superdotaţi la olimpiadele şcolare internaţionale. Este alături de ei în toamnă, la acţiuni ample, ce se desfăşoară la Poiana Braşov (acţiuni organizate de Alexandru Mironov, Ministrul Tineretului din acea perioadă). 
 • Pe 01 octombrie, apare în emisiunea “Turnul Babel”, realizată de Cristian Ţopescu. Cu această ocazie, susţine primul recital TV live de la întoarcerea în România.
 • În perioada 06-09 octombrie, participă la Festivalul Internaţional al Cântecului din Macedonia unde primeşte Diploma de Onoare. 
 • Pe 21 octombrie, este invitata de onoare a emisiunii de radio “Vineri noaptea în direct”, difuzată pe postul naţional de radio şi realizată de Lucia Popescu Moraru. 
 • În toamnă, reia seria concertelor în ţară. Începând cu 24 octombrie, efectuează un turneu de 2 săptămâni în Ardeal, intitulat “Ne cunoaştem din vedere”. Acesta este primul turneu de la revenirea în ţară. Turneul “Ne cunoaştem din vedere”, organizat de Compania Marilor Spectacole, va continua în Oltenia şi restul ţării, în decursul lunilor noiembrie şi decembrie. În cadrul turneului, lansează “Ce dor mi-a fost”, o piesă nouă compusă de Marius Ţeicu. 
 • În luna noiembrie, participă la cea de-a doua ediţie a Festivalului de muzică uşoară “Aurelian Andreescu”, desfăşurat la Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti.   
 • Pe 19 noiembrie, Corina Chiriac este invitata Ilenei Popovici în emisiunea “Bună dimineaţa” (TVR1), unde interpretează pentru prima oară “Ce dor mi-a fost”, o piesă nouă compusă de Marius Ţeicu. . 
 • Pe 01 decembrie se stinge din viaţă tatăl Corinei Chiriac, apreciatul compozitor şi profesor Mircea Chiriac. 
1995
 • Pe 01 ianuarie, participă în programul de Revelion al TVR, realizat de Aurora Andronache. 
 • Corina continuă seria turneelor în ţară.
 • Pe 02 martie, este invitata emisiunii “Ceaiul de la ora 5” (TVR2), unde serbează 25 de ani de activitate. 
 • Pe 21 mai, prezintă populara emisiune TV "Video-Magazin" (TVR1). Realizatori: Ioana Bogdan, Aurora Andronache, Ana Potra.
 • Pe 03 iunie, apare în emisiunea “Ba da, ba nu” (TVR1). 
 • Pe 08 iunie, este invitata emisiunii “Ceaiul de la ora 5” (TVR2). 
 • Pe 24 iunie, participă la Sala Radio, la un concert aniversar, dedicat dirijorului Paraschiv Oprea. Concertul este transmis de TVR.
 • Începând cu luna iunie, reia seria turneelor pe litoral. Timp de 2 luni şi jumătate, susţine câte 2-3 spectacole pe zi în staţiunile de pe litoral. 
 • Tot pe litoral, participă alături de alte mari vedete de divertisment, la spectacolul de cabaret “De la New York la New Orient” de la barul New Orient din Mamaia. 
 • Pe 08 iulie, lansează la sala mare de expoziţii a Hotelului Soffitel, albumul “Deschid Ferestra”, apărut la Electrecord. Albumul conţine 11 piese compuse de  Ion Cristinoiu, Valeria Dogaru, Ulpia Ghica, Jolt Kerestely, Marius Ţeicu, Vasile Veselovski, etc. Pe album mai sunt incluse şi două compoziţii proprii ale artistei. În cadrul lansării, îmbrăcată intr-un costum caragialesc, susţine un micro-recital, la sala New York a aceluiaşi hotel. TVR şi Antena1 difuzează reportaje cu ocazia lansării albumului.
 • Participă la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia’95” (26-30 iulie), unde este membră a juriului. Tot la Festivalul Mamaia participă, în prima seară, alături de alte mari nume ale muzicii uşoare, într-un Remember sentimental prilejuit de aniversarea a 25 de ani a festivalului, unde va interpreta piese ce s-au lansat pe scena de la Mamaia. În a doua seară a festivalului, susţine un recital.
 • Susţine un recital la cea de-a 28-a ediţie a “Festivalului Tinereţii de la Amara”, Ialomiţa (04-06 august), susţine un recital.
 • Pe 04 septembrie, este invitata emisiunii “Şueta cu George Stanca” (Neptun TV). 
 • Susţine un recital la cea de-a 28 ediţie a Festivalului Naţional de Romanţe “Crizantema de Aur” de la Târgovişte (19-22 octombrie).
 • Pe 02 noiembrie, cântă la gala prilejuită cu ocazia aniversării a 75 de ani de la crearea “Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România”. 
 • Pe 18 noiembrie, apare în cadrul emisiunii “Zodiac Astro Show” (TVR1).
 • Pe 26 noiembrie, prezintă în direct, populara emisiune TV "Video-Magazin" (TVR1). Redactor: Anca Marchidan; Coordonatorul ediţiei: Gheorghe E. Marian.
1996 
 • Pe 07 ianuarie, apare în emisiunea “Cântecel de dor şi of” (TVR1). 
 • Pe 13 ianuarie, Corina Chiriac şi Maria Dragomiroiu cântă în duet într-o emisiune de varietăţi intitulată “Surpriza muzicală” (TVR1). 
 • Pe 25 februarie, este distinsă cu Premiul “Elena Zamora” pentru cea mai spirituală interpretă în cadrul “Galei umorului românesc”. 
 • Pe 15 aprilie, Corina Chiriac şi Gabriel Dorobanţu, apar în emisiunea ”Mai spune-mi că nu m-ai uitat” (TVR1), realizată de Florentina Satmari, unde cântă în duet celebra “Mica serenadă” (H. Mălineanu).
 • Pe 21 aprilie, este invitata emisiunii “Un zâmbet pentru vârsta a treia” (TVR2), realizată de Sanda Ţăranu. 
 • Pe 27 aprilie, apare în emisunea “Un cântec pentru fiecare” (TVR1). 
 • În luna mai, Corina Chiriac joacă la Teatrul Naţional Radiofonic, în piesa  “Interesul poartă fesul” de Jacinto Benavente (regia lui Mihai Barta), difuzată pe posturile naţionale Radio România Tineret şi Radio România Cultural. Din distribuţie mai fac parte, Dan Condurache, Constantin Dinulescu, Rodica Mandache,
 • Pe 11 mai, este invitata emisiunii “Ceaiul de la ora 5” (TVR2). 
 • Participă cu un microrecital în cadrul “Serii Româneşti”, la cea de-a 09-a ediţie a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur (08-13 iulie) de la Braşov. Imediat după microrecital, în care a cântat un scurt potpuriu din şlagărele sale, artosta a plecat la Bucureşti şi de acolo spre Atlanta, alături de delegaţia oficială ce a însoţit sportivii români la Jocurile Olimpice. 
 • În perioada 19 iulie-04 august, Corina Chiriac face parte din delegaţia artistică a Casei Româneşti, la Jocurile Olimpice de la Atlanta, S.U.A. Din delegaţia română a mai făcut parte Iolanda Balaci, Nadia Comăneci, Theodor Meleşcanu, Alexandru Mironov. 
 • În luna august, în Mare Britanie, reprezintă Clubul UNESCO la Casa de Cultură a Comunităţii Române din Londra. 
 • La Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Festivalul “Mamaia’96” (29.08-01.09), Corina Chiriac, alături de alţi colegi de breaslă (Monica Anghel, Gabriel Cotabiţă, Mihaela Mihai, Dan Spătaru, Marina Voica), participă la secţiunea “Case de Producţie”, în recitalul Orchestrei Radio, dirijată de Ionel Tudor. Recitalul Orchestrei Radio a fost distins cu Locul I la secţiunea “Case de Producţie”. 
 • Începând cu 07 octombrie, este prezentatoarea şi producătoarea emisiunii radiofonice zilnice “Clubul Doamnelor” la postul Radio Total. Emisiunea va dura 9 luni. 
 • În perioada 21-27 octombrie, alături de Nataşa Raab şi Eusebiu Ştefănescu, prezintă cea de-a 29-a ediţie a Festivalului Naţional de Romanţe “Crizantema de Aur” de la Târgovişte. În ultima seară a festivalului, artista susţine un recital de mare succes. 
 • Pe 27 noiembrie, participă la lansarea CD-ului “Best of Margareta Pâslaru”, prilejuit cu ocazia revenirii în România, a celebrei artiste Margareta Pâslaru. 
 • Participă la prima ediţie a Superlativelor “VIP”, organizată de revista VIP.
1997
 • Pe 11 ianuarie, pe TVR1, Corina Chiriac şi Octavian Ursulescu prezintă spectacolul de gală "Steaua fără nume...după 25 de ani", desfăşurat la Casino Victoria. Spectacolul cu public, realizat de Nicoleta Păun şi Simona Patraulea, face parte din seria de programe destinate sărbătoriri a 40 de ani de la înfiinţarea Televiziunii Române.
 • Pe 15 martie, participă la premiera românească a filmului artistic “101 Dalmaţieni”. Cu ocazia premierei filmului, Buena Vista şi Radio Total organizează un “Super Dog Show”, desfăşurat pe peluza Sălii Palatului din Bucureşti, unde Corina Chiriac va premia cel mai simpatic maidanez din Bucureşti. 
 • Pe 29 mai, Corina Chiriac divorţează de Virgil A. 
 • În luna iunie, îşi încheie emisiunea “Clubul Doamnelor” la Radio Total. 
 • Pe 25 septembrie, colaborează cu secţia de Revistă a Teatrului de Estradă “Toma Caragiu” din Ploieşti, unde apare în spectacolul de revistă “Desculţi şi-n parc”, show muzical coregrafic de Cornel Udrea; muzica de Viorel Gavrilă şi Nelu Danielescu; regia de scenă: Costin Premac. În cadrul acestui spectacol, lansează în primă audiţie piesa “Say Yes” de Viorel Gavrilă
 • Începând cu 29 septembrie, prezintă pe TVR2, emisiunea “Insomniile Corinei” (în fiecare luni, miercuri şi vineri).  În luna noiembrie, după câteva ediţii, artista renunţă la acestă emisiune. 
 • Pe 26 octombrie, de ziua ei, este invitata emisiunii “Ceaiul de la ora 5” (TVR2). 
 • Spectacolul de revistă “Desculţi şi-n parc” de la Teatrul de Estradă “Toma Caragiu” din Ploieşti (din distribuţia căruia face parte şi Corina Chiriac), obţine Premiul “Constantin Tănase” (Marele Premiu) pentru cel mai bun spectacol, în cadrul celei de-a 6-a ediţii a “Festivalului-Concurs al Teatrelor de Revistă din România”, desfăşurat la Teatrul de Revistă “Fantasio” din Constanţa (16-22 noiembrie). De asemenea, [n cadrul festivalului, Corina Chiriac este distinsă cu “Diploma de Excelenţă” pentru “strălucitoarea sa revenire pe scena Teatrului, la cea de-a 125-a aniversare a naşterii Revistei Româneşti” 
1998
 • Pe 28 februarie, este invitatul de onoare al Balului Automobiliştilor de la Braşov. 
 • Pe 25 aprilie, alături de alte vedete ale muzicii pop româneşti, apare în emisiunea “Careul cu cinci aşi” (TVR1), prezentată de Miruna Coca-Cozma. În cadrul emisiunii, Corina Chiriac, Monica Anghel, Silvia Dumitrescu, Mălina Olinescu şi Laura Stoica, vor interpreta o parodie în limba română a piesei "Wannabe", imitându-le pe componentele formaţiei pop britanice Spice Girls.
 • La începutul lunii iunie, întreprinde, alături de Florin Piersic, un nou turneu în Israel. 
 • În toamnă, efectuează un nou turneu în S.U.A., unde participă la “Festivalul Vinului” de la Chicago. 
 • În perioada 07-09 octombrie, prezintă prima ediţie a Festivalului “Ioana Radu” din Craiova. 
 • Pe 31 octombrie, prezintă populara emisiune TV "Video-Magazin" (TVR1). Aceasta a fost o ediţie specială dedicată împlinirii a 70 de ani de la înfiinţarea Radio România. Invitaţi: Daniela Anencov, Iustin Grad (vocea lui Aşchiuţă), Ion Mustaţă, Dem Rădulescu, Marin Traian, Angela Similea, Narcisa Suciu. Realizatori: Monica Lenos şi Ştefan Mărăscu. Producător: Ioana Bogdan.
 • Pe 07 noiembrie, alături de alte vedete ale muzicii pop româneşti, apare în emisiunea “Cum vă place...Pro şi contra în muzică” (TVR1),
 • Pe 08 noiembrie, susţine un concert la Centrul Cultural Românesc din Londra, Marea Britanie. 
1999
 • Până în acest an, activează ca organizator şi director de imagine al Asociaţiei de Binefacere Sfântul Stelian din Bucureşti. 
 • Pe 15 februarie, este investită cu titlul de expert asociat în probleme de cultură şi comunicaţie al Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO. Artista a fost desemnată în acest rol, în urma unui concurs pe care l-a susţinut în faţa Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO. Secretarul general al Comisiei este autorul de literatură ştiinţifică şi S.F. Alexandru Mironov. În calitate de reprezentant al Comisiei Naţionale Unesco, artista reprezintă cultura românească peste hotare. 
 • Pe 01 martie, organizează la Casa de Cultură a Ministerului de Interne, un spectacol festiv dedicat primei zile de primăvară. La spectacol vor lua parte, printre alţii Daniela Condurache, Gabriel Dorobanţu, Bianca Ionescu, Marian Nistor şi Marina Scupra. Artista participă la spectacol în triplă calitate: de prezentatoare, de interpretă şi de organizatoare.   
 • Pe 14 martie, participă la spectacolul de binefacere “Dăruind vei dobândi”, unde i se acordă o Diplomă Specială din partea Asociaţiei Sfântul Stelian din Bucureşti, al cărui preşedine este Părintele şi Profesorul de Teologie Constantin Galeriu.
 • Se implică în foarte multe spectacole, in Bucureşti (inclusiv la la Sala Palatului, Sala Polivalentă sau Sala de concerte a Radiodifuziunii) şi în ţară, dintre care multe de binefacere, în folosul unor diferite asociaţii şi fundaţii. 
 • De asemenea, participă şi la câteva festivaluri de muzică uşoară organizate în provincie. 
 • Apare, alături de mama sa, Eliza Chiriac, în cadrul emisiunii “Duminica în familie” (Antena 1). 
 • În perioada 28 – 30 mai, prezidează juriul internaţional al ediţiei a V-a,  a Festivalului-Concurs Internaţional al Copiilor Talentaţi “Micul Prinţ”, desfăşurat la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, sub înaltul patronaj al preşedintelui României, Emil Constantinescu, şi sub egida UNESCO. 
 • În luna iunie, este prezentă în juriul concursului de muzică pop “Noul val”, desfăşurat la Complexul Strei din Hunedoara. 
 • La sfârşitul lunii iulie, este prezentatoarea celei de-a V-a ediţii a  “Festivalului Berii” din Mamaia (Festivalul durează 5 zile). 
 • Pe 28 august 1999, alături de alte mari vedete ale muzicii uşoare româneşti, participă în spectacolul "Viaţa ca un spectacol", defăşurat la Teatrul de vară din Mamaia şi transmis  pe postul TV Neptun din Constanţa. 
 • Participă la emisiunea “Arca marinei” (duplex Bucureşti - Chicago), difuzată pe TVR1,  împreună cu Ion Raţiu, Christine Valmy şi Ilie Năstase. 
 • În luna octombrie, efectuează alături de Maria Butaciu, un nou turneu în Germania, la invitaţia Bisericii Ortodoxe Române din Stuttgart, unde îşi sărbătoreşte cei 50 de ani.de viaţă. Vizitează şi comunităţile româneşti din Frankfurt şi Munchen. Veniturile acestui turneu au fost donate Mitropoliei Ortodoxe Române pentru Germania şi Europa Centrală. Pentru acest fapt, Înalt Preasfinţitul Mitropolit Serafim Joantă, a acordat Corinei Vhiriac, în luna ianuarie a anului 2000, o “Grămată de Ctitor”, alături de o frumoasă medalie
2000
 • Începând cu 01 mai, este gazda şi co-realizatoarea emisiunii “Daţi vina pe Corina”, difuzată pe postul Tele7ABC. 
 • Începând cu data de 5 mai, este (timp de mai multe luni) membră a juriului popularei emisiuni TV "Ploaia de stele" (TVR1).
 • În luna septembrie, efectuează un nou turneu în S.U.A.
 • În toamna, este admisă ca student la Academia Internaţională pentru Studiul Istoriei, Culturii şi al Religiilor. Institutia cu pricina s-a desfiintat, dupa numai un an de zile de la înscrierea interpretei. 
 • Pe 28 octombrie, este moderatoarea celei de-a doua ediţii a “Balului Speranţei”, organizat de Asociaţia Femeilor Manager din România. 
 • În perioada 01-02 noiembrie, participă la cea de-a II-a ediţie a Festivalului “Ioana Radu” din Craiova.
 • Pe 11 noiembrie, Corina este invitata Mihaelei Rădulescu în cadrul emisiunii “Steaua ta norocosă” (ProTV).  
2001
 • Pe 08 februarie, îşi încheie emisiunea Daţi vina pe Corina” pe postul Tele7ABC.  
 • Apare într-o ediţie specială a emisiunii “Atenţie se cântă” (TVR2), realizată de Horia Moculescu şi dedicată compozitorului Ion Cristinoiu.
 • În perioada 28 aprilie – 30 mai efectueză un turneu în Germania alături de Benone Sinulescu şi Sorin Tănase.  
 • În luna mai, Uniunea Criticilor Muzicali Mihai Jora” îi oferă Corinei Chiriac, premiul O viaţă dedicată cântecului”. Festivitatea a avut loc la Muzeul Cotroceni în prezenţa preşedintelui României, Ion Iliescu.
 • În luna iunie, participă la Festivalul Bucureşti 2001” care loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.  
 • În luna august, susţine un micro-recital în ultima seară a celei de-a 31 ediţii a Festivalulului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2001” (09 -12.08).  
 • Pe 13 august, susţine un recital în cadrul celei de-a treia ediţii a Festivalului Callatis” din Mangalia.  
 • Tot în luna noiembrie, participă la festivalul focşenean Florentin Delmar” alături de Monica Anghel, Gabriel Dorobanţu, Ileana Ciuculete.  
2002
 • La începutul lunii ianuarie, participă la un spectacol special al Teatrului de Revistă Constantin Tanase” din Bucureşti, care i-a comemorat pe textierul Mihai Maximilian si compozitorul Vasile Veselovski. În cadrul spectacolului au mai evoluat Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Nicu Constantin, Alexandru Lulescu si Cristina Stamate. 
 • În decursul lunilor ianuarie şi februarie, înregistrează un nou album. 
 • Este invitata Iulianei Marciuc în emisiunea Muzica e viaţa mea” (TVR1). 
 • Pe 06 mai, primeşte Diploma de onoare”, în cadrul Galei muzicii uşoare româneşti O zi printre stele”, organizată de Ministerul Culturii şi Cultelor. 
 • În luna mai, efectueză un turneu în Germania alături de Stela Popescu, Alexandru Arşinel şi Dan Ionescu. 
 • Pe 26 iunie se stinge din viaţă doamna Eliza Chiriac, mama Corinei Chiriac. 
 • În vara acestui an, este membră a juriului Festivalului de muzică uşoară pentru copii Mamaia copiilor”. 
 • Pe data de 29 noiembrie, Corina Chiriac, lansează  la Teatrul Naţional din Bucureşti, al şaselea şi, în acelaşi timp, primul ei album de autor (şi primul CD din carieră) – Serenadă pentru Carul Mare” editat de “Intercont Music“. Muzica şi versurile aparţin artistei, iar aranjamentul orchestral este realizat de George Natsis. Criticile pentru album sunt elogioase. Artista a declarat “Acest album, care contine 18 piese, adunã munca mea de-a lungul atâtor ani de muzicã...Am muncit timp de un an si jumãtate, împreunã cu George Natsis, un mare profesionist. Când înregistrãrile au fost gata, am fost tristã cã s-a terminat treaba. Discul acesta propune, ca alinare pentru singurãtate, refugierea în dragostea pentru semeni si pentru Dumnezeu. „Serenadã pentru Carul Mare" este dedicatã omenirii de mâine. Albumul nu este o lamentatie, am folosit ritmuri diferite pentru fiecare melodie – existã si tango, si charleston, dar toate au un numitor comun. Nu e un disc de slagãre, dar vreau sã cred cã fiecare om care îl va asculta va gãsi o piesã care sã corespundã unei stãri sufletesti, o piesã la care sã vibreze. Ascultãtorii vor descoperi o Corina nostalgicã, filozoficã, întreruptã din reverie de o Corina vioaie. Am alternat stãrile sufletesti din aceste melodii pentru cã în fiecare om existã o laturã energicã, bucuroasã si una în care ne analizãm sentimentele de dragoste.” 
 • În luna decembrie, promovează albumul Serenadă pentru Carul Mare” pe mai multe posturi de televiziune: Antena 1 (Babilonia), Tele 7 ABC (Florin Călinescu), TVR1 (Tunelul Timpului) etc. 
 • Este invitata lui Andrei Partoş în emisinea “Romanticii” (Radio România Actualităţi).   
 • Cu ocazia Anului Nou, este prezentă la spectacolul de la Romexpo.
2003
 • În luna februarie, efectueză un turneu în Austria alături de Irina Loghin şi Sorin Tănase. 
 • În perioada 21 martie – 09 mai este membră a juriului în cadrul concursului TV Popstars” (PRO TV), prezentat de Loredana Groza şi Dan Helciug. Din juriu au mai făcut parte: Tavi Colen, Marius Moga, Mona Segall, Adi Despot. 
 • În luna iulie, apare pe TVR2, în emisiunea lui Horia Moculescu Atenţie se cântă”. În aceşti ani, este un invitat frecvent al acestei emisiuni. 
 • Pe 17 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, a avut loc un spectacol inedit, sponsorizat de Bebe Ivanovici. Manifestarea a cuprins recitaluri susţinute de Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu, Angela Similea, Victor Lavric Project, Rustic, Pepe, Aurel Moldoveanu, Candy, Silviana Lungeanu si Bosquito. 
 • În luna decembrie, lansează la Electrecord albumul Opriţi timpul – Mari Succese vol. 1”. Albumul cuprinde 21 de şlagăre ale artistei.
 • Cu ocazia Anului Nou, Corina este prezentă la spectacolul de la Romexpo, transmis pe TVR2.
2004 
 • În primele 3 luni ale anului, are o serie de apariţii lîn cadrul unor numeroase talk-show-uri şi emisiuni pe posturile B1TV (“Trenul vieţii), Realitatea TV, TVR2 (“2 pe TVR2”, “Atenţie se cântă”), TVR1 (“Danutz SRL”), TVRM (“Trăieşte-ţi arta”).  
 • Pe 05 februarie, participă la Sala Radio, la lansarea cărţii Alternative Pop-Dance” (Editura Humanitas Educaţional), realizată  de Titus Andrei şi Diana Caraman – Fotea. În carte, îi sunt dedicate aproape două pagini.
 • Pe 08 martie, participă alături de Ovidiu Komorniyk, Elena Cârstea şi Sanda Ladoşi la un spectacol organizat la Sala Radio cu ocazia Zilei femeii. 
 • Începând cu 13 aprilie, este prezentatoarea şi realizatoarea emisiunii Amfitrion Corina” pe postul de televiziune TVRM. 
 • Tot în luna aprilie, este invitată la emisiunea Naşul” pe B1TV.
 • Pe 24 aprilie, participă la Teledonul Atenţie se cântă” ce are loc în direct pe TVR2 şi are ca scop strângerea de fonduri  pentru al sprijini pe Cornel Constantiniu. 
 • În perioada 01-04 iulie, este membră în juriul celei de-a doua ediţii a Festivalului de Muzică Uşoară pentru Copii Delfinul de aur” din Năvodari. 
 • În perioada 09-11 iulie, este membră în juriu la cea de-a patra ediţie Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare de Muzică Uşoară pentru Copii Mamaia Copiilor”. 
 • În perioada 01-05 septembrie, este membră în juriu la cea de-a 34-a ediţii a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2004”. 
 • Pe 29 noiembrie, participă la aniversarea a 40 de ani de cariera a lui Cornel Fugaru (şi a formaţiei Sincron). Aniversarea a avut loc în cadrul unui spectacol pe scena studioului de Concerte Mihail Jora de la Societatea Romana de Radiodifuziune. 
 • Pe 11 decembrie, Corina Chiriac, Mihaela Mihai şi Stela Enache, la librăria Diverta din Plaza Romania, participă la lansarea CD-ului Cântecele noastre toate”, lansat de Jurnalul Naţional, ce cuprinde 34 din cele mai mari succese ale muzicii uşoare româneşti. 
 • Pe 16 decembrie, lansează, în foaierul sălii de concerte a Radiodifuziunii Române, dublul CD Bucureştii de altădată” (Electrecord), cu opera simfonică a tatălui său, regretatul compozitor Mircea Chiriac.    
 • În Monitorul Oficial nr.1177, publicat în 13 decembrie 2004, se specifică: Se conferă Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categora B – Muzică” unui numar de 13 artişti. În ordine alfabetică, aceştia sunt: Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Elena Carstea, Corina Chiriac, Cornel Constantiniu, Mirabela Dauer, Dida Drăgan, Stefan Hruşcă, Angela Similea, Victor Socaciu, Vasile Seicaru.
2005
 • În acest an, dublează vocea vrăjitoarei Ursula, în varianta pentru limba română a celebrului film muzical de desene animate "Mica sirenă" (1989), produs de Walt Disney Feature Animation, după povestea cu acelaşi nume de Hans Christian Andersen. Dublajul a avut loc în studioul Ager Film.
 • Pe 08 ianuarie, apare în cadrul popularei emisiuni TV Surprize, surprize” (TVR1).
 • Pe 25 ianuarie, apare în emisiunea de divertisment Cei mai frumoşi ani” (Antena 1). 
 • Începând cu 26 februarie, prezintă şi realizează, alături de Puiu Stoicescu, pe postul de televiziune TVRM, o nouă emisiune de divertisment intitulată Zig-Zag TV”. 
 • În luna martie, aniversează 35 de ani de la debut. Cu acest prilej are un program special de recital în cadrul emisiunii Zig-Zag TV” pe TVRM. 
 • Pe 06 aprilie, în cadrul celei de-a 58-a ediţii a Premiilor „VIP“, desfăşurate în Sala Ronda a hotelului Intercontinental“, Corinei Chiriac i se decernează Premiul de Excelenţă, pentru sărbătorirea celor 35 de ani de activitate. 
 • În luna aprilie, efectuează un nou turneu în străinătate. 
 • Pe 18 mai, apare în emisiune Dan Diaconescu în direct” (OTV). 
 • Pe 23 mai, la sediul Cartelului Alfa, la care Uniunea Artistilor Liber-Profesionisti (condusă de Mihaela Mihai), s-a raliat, Mihaela Mihai, Corina Chiriac, Marius Ţeicu, Mirabela Dauer, Mircea Drăgan, din partea artiştilor, şi Bogdan Hossu, din partea cartelului, au vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă, despre promulgarea unei legi pe care ei au numit-o “istorică, deoarece îndreaptă o nedreptate care a durat 45 de ani”. Legea 109, publicată în Monitorul Oficial al României din 12 mai a.c., reglementează dreptul la indemnizaţie pentru artiştii interpreti sau executanţi. De mult timp, Uniunea s-a zbatut pentru a obţine o reparaţie pentru cei care şi-au plătit îndatoririle către stat ani de zile, dar nu au pensie.
 • Pe 28 mai, este invitata Loredanei Groza în cadrul talk-show-ului Lori” (Acasă TV). 
 • În luna iunie apare la Electrecord albumul Ne cunoaştem din vedere – Mari Succese vol. 2”.Albumul cuprinde alte 20 de şlagăre ale Corinei Chiriac. 
 • În luna iulie, este membră a juriului celei de-a treia ediţii a Festivalului de Muzică Uşoară pentru Copii Delfinul de aur” din Năvodari. 
 • În luna septembrie îşi ia o vacanţă de câteva luni în America de Sud unde va vizita Brazilia şi Argentina. Cu acestă ocazie, îşi încheie emisiunile “Amfitrion Corina” şi “Zig-Zag TV” pe postul TVRM. La Buenos Aires, are întîlniri culturale cu mari oameni de artă din Argentina printre care pictorul Perez Celis, considerat a fi cel mai mare pictor argentinian în viaţă. Tot la Buenos Aires, definitivează nuvelele şi povestirile care  fac parte din  primul volum de literatură originală a artistei. 
2006
 • Revenită recent în ţară după lunga vacanţă din America de Sud, Corina Chiriac este prezentă pe 03 aprilie în emisiunea “Femei adevărate” (TVR 1). Alături de renumitul medic endocrinolog Ileana Marinescu, Corina Chiriac va discuta despre principalele aspecte ale unor perioade critice din viaţa oricărei femei şi efectele acestora.  
 • Pe 23 aprilie (în prima zi de Paşti), Corina Chiriac şi George Mihăiţă sunt invitaţii emisiunii “Danutz SRL”(TVR1), prezentată de Dan Bittman.
 • Pe 24 aprilie apare în emisiunea “Teo” (Pro TV).
 • În lunile mai-iunie, efectuează un nou turneu de 21 de zile pentru românii din diaspora, fiind invitată alături de Daniela Condurache şi Aurel Moldoveanu, în Germania, Austria şi Italia.
 • Pe 27 mai, Corina Chiriac, care a întrerupt special turneul din Diaspora, pentru a participa la megaconcertul dedicat lui Dan Spătaru de la Sala Palatului. Concertul, în care au mai evoluat alţi mari artişti din muzica românească, a beneficiat de prezenţa a peste 4000 de spectatori, 
 • Pe 01 iunie, apare în emisiunea “Naşul” (B1TV).
 • Pe 09 iunie, la Teatrul de Revistă din Galaţi, participă la spectacolul intitulat “Stelele Revistei”, organizat cu prilejul aniversării a 50 de ani de la infiinţarea acestui teatru. Au mai evoluat, Alexandru Jula Angela Similea, Ovidiu Komornyk iar prezentator a fost Titus Andrei.
 • Pe 25 iunie, participă la Zilele Municipiului Piatra Neamţ.
 • Pe 30 iunie, participă la dezbaterea “Despre Mari Români” (TVR1) de la Teatrul Podul, Casa Studenţească. Gianina Corondan a fost cea care i-a provocat pe Horia Moculescu, Narcisa Suciu, Corina Chiriac, Marius Florea Vizante şi Cornel Ilie (Vank) să-şi spună părerea despre campania TVR.
 • În luna iulie, este membră în juriul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului de Muzică Uşoară pentru Copii “Delfinul de aur” din Năvodari.
 • Pe 07 iulie, apare în emisiunea “Duminica în familie” (Antena1).
 • Pe 09 iulie, apare în emisiunea “Şlagăre în revenire” (TVR2).
 • Pe 11 iulie, apare, alături de Titus Munteanu, Cornel Patrichi şi Octavian Ursulescu, într-o ediţie a emisiunii “TVR50 – 50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni” (TVR1).
 • Începând cu 13 iulie, reia seria turneelor pe litoral, unde va cânta pânâ în luna septembrie, în spectacolele organizate de impresarul Anghel Stoian. Acesta este primul turneu lung pe litoral al artistei din 1995.
 • Pe 10 august, susţine un recital plin de succes în cadrul serii Radio România la cea de-a opta ediţii a Festivalului “Callatis”. Cu acest prilej Radio Romania, prin intermediul preşedintelui director general, Maria Toghină, a oferit Premiul de excelenţă, Corinei Chiriac.
 • Pe 17 august, apare în emisiunea “Plaja lui Măruţă” (TVR2).
 • Pe 26 august, participă, alături de alţi mari artişti de muzică uşoară, la cea de-a 36-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia 2006” (25-27.08). În cadrul celei de-a doua seri a show-ului TVR 50, acompaniată de Big Band-ul Radio, (dirijor: Ionel Tudor) interpretează cu mare succes nemuritoarea “Strada Speranţei”. Cu acest prilej TVR îi oferă Corinei Chiriac “Diploma de Onoare” şi Trofeul “TVR50”.
 • Pe 27 august, apare, alături de alţi mari reprezentanţi ai generaţiei sale (Aura Urziceanu, Margareta Pâslaru, Adrian Romcescu, Monica Anghel etc.), într-o ediţie specială a emisiunii “Şlagăre în revenire” (TVR2), ce are loc la Teatrul e Vară din Mamaia.
 • La începutul lunii septembrie Corina Chiriac şi Gabriel Cotabiţă efectuază un turneu de 5 zile în Irlanda. Cei doi au susţinut câteva concerte la Dublin pentru românii din diasporă.
 • Pe 12 septembrie, în curtea sediului TVR, participă la un eveniment care a marchează cei 50 de ani de existenţă ai acestei instituţii, cu ocazia lansării grilelor de toamnă. Au participat peste o mie de personalităţi din toate domeniile: actori, sportivi, cântăreţi, politicieni, vedete de televiziune etc. De asemenea, au mai participat Preşedintele României Traian Băsescu şi Primul-Ministrul României, Călin Popescu-Tăriceanu.
 • Pe 24 septembrie, apare în emisiunea “Album Naţional” (Naţional TV).
 • Pe 26 septembrie, apare în emisiunea “De 3 X Femeie” (Acasă TV).
 • Pe 14 octombire, este prezentă la tipografia Gridsolo din Braşov unde iese de sub tipar primul ei volum de nuvele.
 • La jumătatea lunii octombrie apare la Electrecord albumul “Inimă nebună – Mari Succese vol. 3” cuprinzând alte 17 şlagăre ale Corinei Chiriac.
 • Pe 20 octombrie, apare în emisiunea “Trenul vieţii” (B1 TV).
 • Pe 21 octombrie, apare în emisiunea “Telemagia” (TVRM).
 • Pe 22 octombrie, este protagonista emisiunii “Duminica în familie” (Antena1).
 • Pe 26 octombrie (de ziua ei), Corina Chiriac îşi face oficial debutul în literatură. Cartea “Buscando l'amor“ (“Cautand dragostea“) - vol. l, apărută la editura şi tipografia Gridsolo din Braşov, este lansată la librăria Diverta din acelaşi oraş. Volumul conţine nuvele şi poezii ce au ca temă dragostea. Titlul este în limba spaniolă, deoarece majoritatea nuvelelor le-a scris în vacanţă pe care a petrecut-o in Argentina anul trecut.
 • Pe 27 octombrie, cartea “Buscando l'amor“ (“Cautand dragostea“) - vol. l, are o nouă lansare la magazinul DIVERTA din Iulius Mall, Timişoara.
 • Pe 27 octombrie,apare în emisiunea “Stele de 5 stele” (TVR1), dedicată lui Marius Ţeicu.
 • Pe 03 noiembrie, după lansările din magazinele Diverta din Braşov si Timişoara, îşi lansează cartea şi la Diverta Plaza din Bucureşti. Desi nu a fost de faţă, preşedintele Traian Băsescu şi-a exprimat şi el aprecierea faţă de interpretă, trimiţându-i un coş cu flori şi felicitările de rigoare atât pentru lansarea cărţii, cât şi pentru ziua de ei de naştere.
 • Începând cu 9 noiembrie, efectuează un scurt turneu în Israel, împreună cu alti colegi de breaslă (Cătălin Crişan, Nicu Constantin şi Alexandru Lulescu). Acesta este al patrulea turneu al Corinei Chiriac în Israel.
 • Pe 24 noiembrie, este membră a juriului Festivalului de Muzica Uşoară “Florentin Delmar”.
 • Tot pe 24 noiembrie, lansează şi la Ateneul Popular "Maior Gheorghe Pastia" din Focşani cartea sa, “Căutând Iubirea”. Alături de Corina Chiriac au fost compozitorii Horia Moculescu, Titus Andrei precum si prezentatoarea festivalului “Florentin Delmar”, Alexandra Velniciuc.
 • Pe 27 noiembrie, la City Mall din Bucureşti, Corina Chiriac, Angela Similea, Margareta Pâslaru, Silvia Dumitrescu, Adrian Daminescu, Alina Mavrodin, Titus Munteanu sunt doar câteva nume din lumea divertismentului românesc prezente la lansarea albumului Best of Marius Ţeicu, apărut la OvoMusic.
 • Pe 19 decembrie, la Palatul Parlamentului, este premiată la “Gala Femeilor de Succes”, organizată de Cosmopolitan Models si You &Me  la Palatul Parlamentului. Printre vedetele feminine premiate s-au numarat: Andreea Marin, Ioana Tariceanu, Oana Pellea si Maia Morgenstern
 • Pe 20 decembrie, participă, loc la Ateneul Român, la “Gala 10 pentru România” realizată de Realitatea TV. Invitatul de onoare a fost Helmut Kohl, fostul cancelar al Germaniei.
 • De Revelion, Corina a realizat un tur de forţă, cu şapte recitaluri la Bacău şi în zonele din împrejurimi.
2007
 • De Revelion, artista a realizat un tur de forţă, cu şapte recitaluri la Bacău şi în zonele din împrejurimi.
 • Pe 01 ianuarie, cele mai bune momente ale anului 2005-2006 “Dănutz SRL” sunt premiate într-o ediţie specială a emisiunii prezentate de Dan Bittman, pe TVR1. Mădălin Voicu şi Corina Chiriac primesc premiul pentru “cel mai sincer răspuns”.
 • Pe 21 ianuarie Corina Chiriac şi fostul premier Adrian Nastase sunt invitaţii emisiunii “Danutz SRL”. Cei doi au căntat împreună celebra melodie “Strada Speranţei” şi au dansat pe o piesa a Nicolei, interpreta preferată a lui Năstase.
 • Pe 15 martie, participă la un spectacol aniversar al  binecunoscutei soliste de muzică populară Irina Loghin, susţinut la Sala Palatului, pentru cei peste 40 de ani de carieră.
 • Pe 02 aprilie, este trecută în celebra enciclopedie a personalităţilor Who’s of Who.
 • Pe 04 aprilie, este protagonista emisiunii  “Ţara vedetelor” (Naţional TV)
 • Tot  în luna aprilie, Agentia de publicitate Punct Advertising a realizat pentru marca de detergent Dero Surf o noua campanie de comunicare, numita “Parfumul Anilor Cei mai Frumosi”, care marcheaza implinirea a 40  e ani de la lansarea Dero pe piaţa românească. Compania promoţională constă într-o colecţie de cinci pachete, fiecare prezentând imaginea unui interpret: Anda Călugareanu, Corina Chiriac, Cornel Constantiniu, Aura Urziceanu şi Dan Spătaru.
 • Pe 02 aprilie, în Saptămâna Mare, participă la o dezbatere religioasă pe TVR1.
 • Pe 06 mai, suţine un recital în cadrul Galei Laureaţilor, la Festivalul “George Grigoriu”, ce are loc la Casa Tineretului din Brăila. Recitalurile sunt acompaniate de Big Band-ul Radio. În aceeaşi dimineaţă, lansează şi la Brăila, cartea 'Buscando l'amor'.
 • În perioada 31 mai-02 iunie, este membră în juriu la Festivalul “Cerbul Copiilor” din Sinaia (ce are loc sub bagheta lui Dan Dimitriu). Pe 02 iunie, in cadrul aceleiasi manifestari, susţine un recital. În dimineaţa aceleiaşi zile, în parcul Dimitrie Ghica din Sinaia, are o nouă lansare a carţii “Buscando l'amor”, în prezenţa primarului Sinaiei, Vlad Oprea.
 • În perioada 14 iulie-02 septembrie, este membră în juriu, alături de Viorel Gavrilă şi Noni Ene, în emisiunea “Fresh Mania” (Naţional TV), realizat de Florentina Satmari. Emisiunea are nouă ediţii şi are ca scop “mania” de a descoperi viitoare staruri ale show biz-ului muzical aflate astazi la vârste “fresh”.
 • În perioada 04-05 august, la cea de-a 40-a ediţie a Festivalului Tinereţii de la Amara (Ialomiţa), Corina Chiriac susţine un recital. Cu această ocazie este distinsă cu Diploma de Onoare, pentru “participarea deosebită de-a lungul timpului la festival”. Manifestarea este transmisă în direct pe postul TV Romantica.
 • Tot în prima parte a lunii august, participă la o dezbatere religioasă în cadrul emisiunii “10 pentru România” realizată de Mihai Tatulici  (Realitatea TV).
 • În perioada 23-26 august, este membra în juriu la cea de-a 37-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia 2007”. Pe 25 august, acompaniată de orchestra Big Band Radio, condusă de Ionel Tudor, susţine un microrecital, în cadrul serii de recital a juriului. În cadrul acestui micrirecital,  cânta un duet cu tânara interpretă Mădalina Coca, compoziţia proprie “Ce va urma”.
 • Pe 06 septembrie, apare în revista “Taifasuri”, CD-ul “Strada Speranţei”, ce cuprinde 20 de şlagăre ale Corinei Chiriac,.
 • Începând cu 09 septembrie (şi până în prezent), este prezentatoarea emisiunii  “Să v-amintiţi Duminica”, realizată de Florentina Satmari pe postul Naţional TV şi difuzată în fiecare duminică.
 • În perioada 28-30 septembrie, susţine un recital la cea de-a treia ediţie a Festivalului Masca, ce se desfaşoară în aer liber, în cartierul Militari (în apropiere de strada Uverturii).
 • Pe 04 octombrie, este invitata emisiunii “Miezul problemei” (Naţional TV), realizată de Mădălin Ionescu.
 • Pe 09 octombrie, se anunaţă că artista Corina Chiriac a acceptat oferta lui Marius Moga de a colabora cu el şi cu Randi la cel mai nou proiect al trupei. Artista a interpretat refrenul unei piese electro în limba spaniolă, melodie dupa care a fost botezat şi albumul Morandi, “Next”. Contribuţia Corinei Chiriac l-a piesa “Next” nu s-a rezumat la vocea pusă pe refren, aceasta scriind împreună cu Marius Moga şi textul.
 • Pe 23 octombrie, Corina Chiriac, alături de colegele Mirabela Dauer, Angela Similea, Margareta Pâslaru, este invitata unei ediţii speciale a emisiunii  “Marius Tucă Show” (Antena1). Cele patru mari artiste ale muzicii uşoare/pop româneşti vor depăna o serie de amintiri în cadrul acestei emisiuni.
 • Pe 26 octombrie, de ziua ei, este invitata lui Cătălin Măruţă în cadrul emisiunii “Happy Hour” (Pro TV).
 • Pe 10 noiembrie, susţine un recital extraordinar la Jewish Community Center din Bucureşti.
 • Pe 13 noiembrie, participă la Sala Palatului, la spectacolul umanitar dedicat persoanelor de vârsta a III-a, “Avem nevoie de voi” (organizat de Guvernul României).
 • În perioada 15-17 noiembrie are loc la Medgidia, cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Dan Spătaru”, organizată de Primăria Municipiului Medgidia. Într-una din serile festivalului, Corina Chiriac susţine un recital în cadrul căruia a dedicat celebra piesă “Prieten drag”, căţeluşului ei Jecky, care s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 15 noiembrie.
 • Pe data de 19 noiembrie, apare o ediţie de colecţie a “Jurnalului Naţional” dedicată Corinei Chiriac. Ediţia este însoţită şi de un CD (“Muzică de colecţie vol.28 – Corina Chiriac”) ce cuprinde 22 de şlagăre ale Corinei.
 • Pe 01 decembrie, susţine un recital la cea de-a 25-a ediţie a Festivalului- Concurs “Stelele Cetăţii” din Deva. După recital, artista prezintă publicului devean primul volum de nuvele – “Buscando L’Amor”.
 • Pe 06 decembrie Corina Chiriac şi interpretul Nicolae Niţescu sunt invitaţii emisiunii “Miezul Problemei” (Naţional TV), realizată de Mădălin Ionescu.
 • Pe 31 decembrie Corina Chiriac şi Mădălin Ionescu, moderatorul emisiunii “Miezul problemei”, sunt gazdele programului de Revelion de la postul Naţional TV. Show-ul, realizat de Florentina Satmari, se numeşte “Bal la Naţional” şi va dura cinci ore. Ideea spectacolului se învârte în jurul unei petreceri grandioase la care participă o mare parte dintre vedetele autohtone.
2008
 • Pe 15 februarie Corina Chiriac participă la un Teledon organizat de TV Neptun Constanţa. TV Neptun împreună cu Asociatia "Oncologic Rom" a organizat, între orele 14:00 si 19:00, la complexul comercial Carrefour din Constanta, emisiunea teledon intitulată "Ajuta un ÎNGER".
 • Pe 01 martie, apare, alături de alte personalităţi, în emisiunea  “Cerbul de Aur... de la alb-negru la color” (TVR1). Evenimentul a fost organizat în studioul 3 al TVR din Bucureşti, pentru a celebra 40 de ani de la debutul festivalului, în 1968. În cadrul emisiunii, interpretează un remix realizat de Mihai Alexandru, al celebrei piese “Inimă nu fii de piatră” (Edmond Deda).
 • Tot pe 01 martie, are o apariţie specială încadrul Jurnalului TVR.
 • În luna martie, într-o ceremonie care a avut loc in Aula Palatului Cantacuzino din Bucureşti, primeşte Premiul de Excelenţă, oferit de revista “Actualitatea Muzicală”, “pentru complexitatea covârşitoare a talentului său”,.
 • Pe 02 aprilie, este invitata lui Cristian Brancu în emisiunea “Agentul Vip” (Antena2).
 • Pe 04 aprilie, apare în emisiunea “Codul lui Oreste” (B1TV).
 • Pe 13 aprilie, apare în cadrul emisiunii  “Ploia steluţelor” (TVR1).
 • Pe 14 aprilie, susţine un recital alături de Mirabela Dauer, Aura Urziceanu, Cătălin Crişan şi Ovidiu Komornyk, la Balul Pensionarilor, organizat de Cozmin Guşă, candidatul PIN la Primăria Capitalei. Concertele sunt dedicate memoriei marelui Gică Petrescu.
 • În perioada 21-24 august, este membră în juriu la cea de-a 38-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia 2008”. Aceasta a fost ultima ediţie a festivalului care s-a desfăşurat la Teatrul de Vară din Mamaia.
 • Pe 06 septembrie, revine în forţă la Naţional TV pentru un nou sezon al emisiunii “Să v-amintiţi Duminica”, realizată  de Florentina Satmari.
 • Pe 20 septembrie, cu prilejul evenimentului “Zilele Bucureştiului”, primarul Bucureştiului a oferit 30 de diplome de excelenţă unor personalităţi ale vieţii artistice, socio-culturale şi sportive care au participat la dezvoltarea comunităţii. Printre cei care au primit diplomele de excelenţă se află actorii Radu Beligan, Gheorghe Dinică, Florin Piersic şi Maia Morgenstern. Primarul a mai oferit diplome şi regizorilor Cristian Mungiu şi Sergiu Nicolăescu, violonistului Alexandru Tomescu, scriitorilor Dinu Săraru, Silvia Kerim, sculptorului Marcel Guguianu, pictorului Ion Săliăşteanu, preşedintele de onoare al Uniunii Artiştilor Plastici, interpretelor Angela Similea şi Corina Chiriac, precum şi balerinei Ileana Iliescu.
 • Pe 02 noiembrie cu ocazia aniversarii a 80 de ani de existenţă a Radio Romania, Corina Chiriac acompaniată de Big Band-ul Radio, susţine un recital pe scena Sălii Radio. Spectacolul a făcut parte din seria concertelor aniversare prilejuite cu ocazia împlinirii a 80 de ani de Radio. Tot pe 02 noiembrie, participă la sediul Radio România, la lansarea CD-ului Margaretei Pâslaru, “Bucuria de a cânta”.
 • Pe 15 noiembrie, apare în emisiunea “Atenţie se cântă” (TVR2) realizată de Horia Moculescu.
 • În perioada 28-30 noiembrie, este membră în juriul celei de-a opta ediţii a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „Delfinul de mare“ din Cumpăna, Constanţa. Juriul a fost alcătuit din: Jolt Kerestely, Nicolae Caragia, Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Dinu Maxer, Liviu Predescu, Violeta Geapana, Doina Adamescu, Corina Iordănescu, Gabriela Ciobotariu şi Dorina Ivanciu. În cadrul acestui festival, compozitorul Nicolae Caragia şi Corina Chiriac încep o colaborare ce se va concretiza cu un viitor album.
 • În perioada 04-05 decembrie, la Sala Mare a Teatrului “Mihai Eminescu” din Botoşani, are loc faza finală a Festivalului Concurs de Interpretare Muzicală Destinat Artiştilor Amatori Nevăzători”, secţiunile muzică populară şi romanţe. La manifestare participă Corina Chiriac, George Nicolescu, dar şi compozitorul Nicolae Caragia.
 • Pe 12 decembrie, la Ateneul Român, Corina Chiriac, Margareta Pâslaru şi Angela Similea sunt distinse cu Premiul de Excelenţă, la cea de-a patra ediţie a Galei “10 pentru România”. Spectacolul a debutat cu o piesa “Confesiune”, compusă de Horia Moculescu şi interpretată de Angela Similea, Corina Chiriac si Margareta Paslaru.
 • Pe 14 decembrie, participă la spectacolul de gală “80 de ani de muzică în 80 de ani de radio”, organizat de Radio România.  Evenimentul, care are loc la Sala Radio, este ultimul din seria manifestărilor prilejuite de aniversarea celor opt decenii de existenţă a Radioului Public în România, desfăşurate pe parcursul a 20 de săptămâni la Radio România Actualităţi. Evenimentul este precedat de lansarea colecţiei cu acelaşi titlu, “80 de ani de muzică în 80 de ani de radio ” – 4 CD-uri ce conţin toate cele 80 de piese ce alcătuiesc clasamentul final al emisiunii.
 • Pe 19 decembrie, este invitata lui Cătălin Măruţă în cadrul emisiunii “Happy hours” (Pro TV). Cu această ocazie Corina primeşte din partea publicului Diploma de “Şlagăr de Happy Hour” pentru “Strada Speranţei”.
 • Pe 26 decembrie, Corina Chiriac, Titi Rucăreanu şi Constantin Dinulescu, joacă în muzicalul “Unde este Moş Crăciun” (TVR1).
 • Pe 31 decembrie Corina Chiriac şi Catrinel Sandu sunt gazdele programului special de Revelion de la postul National TV. Show-ul TV “Un revelion de vis” este realizat de Florentina Satmari şi durează 5 ore.
 • Pe 31 decembrie, participă la Revelionul de la Romexpo. Cu această ocazie cântă în primă audiţie “La vârsta mea”, compusă de Nicolae Caragia.
2009
 • Începe lucrul la un nou album pe muzica compozitorului basarabean Nicolae Caragia.
 • Pe 11 ianuarie, îşi lansează propriul canal official pe Youtube. Adresa este http://www.youtube.com/user/eusuntcorina.
 • În perioada 23 ianuarie-10 aprilie, Corina Chiriac împreună cu Viorel Gavrilă şi Mădalin Voicu sunt membrii în juriu la concursului TV “Mamaia caută o vedetă” (TV Neptun, Constanţa).
 • Pe 25 februarie, este invitata Gabrielei Vrânceanu-Firea în emisiunea “Ştirea zilei” (Antena3).
 • Pe 26 februarie, Corina Chiriac, împreună cu casa de discuri Ovo Music şi Revista Felicia, lansează un nou album, intitulat Martişor Prinţişor”. Albumul, produs de Ovo Music, include slagarele consacrate ale artistei, dar si compozitii proprii şi piese care nu au fost prezentate publicului pe un suport discografic, precum: ”Raţa”, ”Say yes” sau ”Toarnă Marine”. CD-ul include o surpriză deosebită: negativele compoziţiilor proprii ”Bunicul” si ”Ce va urma”. 
 • Pe 14 martie, cu ocazia zilei de naştere a lui Horia Moculescu, apare în emisiunea acestuia, “Atenţie se cântă” (TVR2), unde prezintă în premieră, două piese, compuse de Nicolae Caragia care vor fi incluse pe viitorul ei album.
 • Pe 20 martie, la invitaţia Simba Catering se va urca în această dimineaţă în prima cursă aeriană către Sibiu unde susţine un concert live de excepţie pe scena Festivalului International de Nunţi şi Gastronomie Simba HoReCa.
 • Pe 29 martie, apare în emisiunea “Duminica în familie” (Antena1) unde cântă în duet cu formaţia Proconsul o variantă rock a piesei “Opriţi timpul”. De asemenea, prezintă în premieră melodia “E viaţa mea”, compusă de Nicolae Caragia.
 • Ediţia din 02 aprilie a emisiunii “Să vă amintiţi Duminica” (Naţional TV) este dedicată compozitorului Nicolae Caragia. Cu acest prilej, Corina Chirac interpretează câteva piese noi de pe viitorul album în colaborare cu Nicolae Caragia. Artista semnează şi textele acestor piese.
 • Pe 11 aprilie, apare la TV Neptun din Constanţa, în cadrul teledonului “Dă o speranţă”. Teledonul este punctul culminant al campaniei “Dă o speranţă” organizată de Consiliul Judeţean Constanţa în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport Constanţa, TV Neptun (NTV) şi Complexul Comercial Tom, cu scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea a opt persoane grav bolnave.
 • Pe 23 mai, apare în emisiunea “Dincolo de aparanţe” (Antena 2).
 • Pe 25 mai, participă la Sala Palatului din Bucureşti, la concertul aniversar “O viaţă pentru muzică”, spectacol dedicat lui Jolt Kerestely, cu prilejul aniversării a 75 de ani de viaţă.
 • Pe 28 mai Corina Chiriac alături de Mircea Albulescu şi Ilie Năstase, este invitata lui Mihai Gâdea în emisiunea “Sinteza zilei” (Antena 2).
 • În perioada 18 iunie – 23 iulie Corina Chiriac, Viorel Gavrilă şi Mădalin Voicu sunt membrii juriului în cadul celei de-a doua etape a concursului TV “Mamaia caută o vedetă” (TV Neptun, Constanţa).
 • În perioada 19-21 iunie, este membră în juriu la cea de-a opta ediţie a Festivalului Naţional de Muzică pentru Copii “Glasul speranţelor” de la Techirghiol. În ultima seară a festivalului, susţine un recital unde cântă în primă audiţie o serie de piese ce vor apărea pe viitorul album.
 • Pe 04 iulie, apare în emisiunea “Ne vedem la TVR” (TVR1), unde aduce un omagiu recent dispărutului Michael Jackson. Acompaniată de orchestra lui Andrei Tudor, interpetează piesa “Blame It on the Boogie” a celor de la Jackson5.
 • În perioada 20-23 august, este membră în juriu la cea de-a 39-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia 2009”, desfăşurat acum la Teatrul de Vară “Soveja” din Constanţa. În prima seară a festivalului, susţine un recital unde interpretează piese ce vor apărea pe viitorul album. La acest recital îi va avea ca invitaţi pe compozitorul Nicolae Caragia, Jean Cosntantin (care a fost premiat la 81 de ani, de către Consiliul Judeţean Constanţa, pentru întreaga activitate), Erminio Sinni şi tânărul interpret Silviu Mihăilă. Recitalul este transmis la TVR.
 • Pe 12 septembrie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, acompaniată de Big Band-ul Radio condus de Ionel Tudor, susţine un recital, în cadrul primei zi a manifestărilor, prilejuite de “Zilele Bucureştiului 2009” (Capitala împlineşte anul acesta venerabila vârstă de…550 de ani), oganizat de ARCUB.
 • Pe 14 septembrie, tot în cadrul manifestărilor prilejuite de “Zilele Bucureştiului 2009”, susţine un recital în Parcul Cişmigiu.
 • Pe 30 septembrie, apare în emisiunea în emisiunea “Acces Direct” (Antena 1), realizată de Mădălin Ionescu.
 • Pe 02 octombrie, Corina Chiriac, Mirabela Dauer şi Marina Voica sunt invitatele popularei emisiuni “O dată-n viaţă” (TVR1), moderată de Iuliana Tudor. Acompaniată de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros, Corina Chiriac interpretează,  “Supărată sunt pe lume”, un cântec lăutăresc din repertoriul Romicăi Puceanu. De asemenea, cântă în duet cu Florin Vasilică şi grupul “Teleorman “Aş muri dar nu acuma”, din repertoriul lui Liviu Vasilică.
 • Pe 25 octombrie, în ajunul aniversării a 60 de ani de viaţă, este sarbatorită în emisiunea ei, “Să v-amintiţi duminica!”, difuzată de postul Naţional TV şi realizată de Florentina Satmari. Artista este felicitată de invitaţi, alături de care şi-a amintit de piesele de succes care i-au adus celebritatea. În emisiune, artista anunţă că titlul viitorului album la care lucrează cu Nicolae Caragia, se va numi “O rochie de mireasă”.
 • Pe 26 octombrie, de ziua ei, împreună cu compozitorul Nicolae Caragia, apare în emisiunea “Acces Direct” (Antena1) pentru a promova albumul “O rochie de mireasă”. De asemenea, este intervievată într-un reportaj din cadrul “Observator” (Antena1).
 • În perioada 28-31 octombrie 2009, participă la cea de-a 42-a ediţie a Festivalului Naţional de Romanţe “Crizantema de Aur” de la Târgovişte. Piesa inedită “Să ne-amintim de ziua asta” interpretată de Corina, acompaniată de Corala “Appassionato”, pe muzica şi versurile regretatului Ion Cristinoiu, obţine Marele Premiu la Secţiunea Creaţie. Această romanţă, a fost descoperită de Mariana Cristinoiu, soţia regretatului compozitor, la câţiva ani de la moartea acestuia. Pe 28 octombrie, în cadrul festivalului, artista a oferit un recital de succes.
 • Pe 08 noiembrie, Corina Chiriac şi Nicolae Caragia sunt invitaţi în emisiunea “100% Adevarat” (OTV) unde promovează viitorul album.
 • Pe 12 decembrie, în sala Tonitza a Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, susţine un recital ce avut loc cu ocazia întrunirii de bilanţ a Fundaţiei Women Solidarity şi sărbătorirea celui de-al doilea an de activitate a fundaţiei clujene. Au participat  peste 100 de membre ale fundaţiei.
 • Pe 21 decembrie, acompaniată de compozitorul Nicolae Caragia, susţine un recital în cadrul celei de-a 10-a ediţii a Galei de Crăciun a Operei Braşov, la Sala Sporturilor din Braşov. Spectacolul a fost organizat pentru prima data in anul 2000 şi s-a transformat într-unul dintre cele mai asteptate evenimente pentru melomanii braşoveni.
 • Pe 26 decembrie, apare în emisiunea “Ne vedem la TVR” (TVR1), realizată de Marina Almăşan, ce îl are ca invitat special pe Marius Ţeicu.
 • Pe 27 decembrie, este distinsă cu Premiul de Excelenţă, la Gala Premiilor Confidenţial (Antena2) care a premiat cele mai iubite personalităţi ale anului 2009. Cititorii revistei si emisiunii "Confidential" şi-au ales preferaţii, cărora Oana Turcu şi Cristi Brancu le-au oferit premiile şi trofeele pregătite.
 • Tot de Revelion, pe lângă o ediţie specială a emisiunii “Să-vamintiţi Duminica” (Naţional TV), este prezentă şi la TVR atât ca solistă cât şi ca actriţă, într-o scenetă în care a jucat alături de actriţa Rodica Mandache.
2010
 • În perioada 06-13 ianuarie, efectuează un nou turneu în Israel, alături de Mirabela Dauer, Benone Sinulescu şi Raoul.
 • Pe 12 ianuarie, se anunţă în presă, lasarea viitorului album al Corinei Chiriac, care va avea loc în cadrul unui un super concert la Sala Palatului, cu ocazia Dragobetelor.
 • Pe 16 ianuarie, îşi lansează pagina de web - www.corinachiriac.ro.
 • Pe 21 ianuarie, alături de Nicolae Caragea, susţine un recital la Teatrul de Operă şi Balet “Oleg Danovski”din Constanţa, cu prilejul aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea postului Radio Constanţa.
 • Pe 26 ianuarie, apare în emisiunea radio-TV “Portret de vedetă” (N24 şi Naţional FM), pentru a promova viitorul album “O rochie de mireasa”.
 • Pe 27 ianuarie, apare în emisiunea “Ştirea zilei” (Antena3), pentru a promova viitorul album “O rochie de mireasă”.
 • Pe 02 februarie, apare în emisiunea “Happy Hour” (ProTV), pentru a promova viitorul album “O rochie de mireasă”.
 • Pe 05 februarie, apare în emisiunea “Acces Direct” (Antena1), pentru a promova viitorul album “O rochie de mireasă”.
 • Pe 07 februarie, apare în emisiunea “Dănutz SRL” (TVR1), pentru a promova viitorul album “O rochie de mireasă”.
 • Pe 08 februarie, apare în emisiunea “Dan Diaconescu în direct” (OTV), pentru a promova viitorul album “O rochie de mireasă”.Invitaţi în emisiune au fost şi Octavian Ursulescu şi Nicolae Caragia.
 • Pe 15 februarie, apare în emisiunea “Răi da buni” (Antena2), pentru a promova viitorul album “O rochie de mireasă”.
 • Pe 18 februarie, Corina Chiriac a susţine un mega concert la Sala Palatului din Bucureşti, cu ocazia Dragobetelor şi a lansării noului ei album “O rochie de mireasa”, apărut la casa de discuri Cat Music. În faţa a peste 4000 de spectatori, artista a interpretat atât piese vechi cât şi piese noi incluse pe noul album. Invitaţi (în ordinea de pe afiş): Horaţiu Mălăele, Marcel Pavel, Cătălin Crişan, Nicolae Caragia, George Nicolescu, Bogdan Ioniţă, Fanfara “Valahia”, Gelu Voicu şi Taraful “Lăutarii din Teleorman”. Acompaniază orchestra Fantasy Band .Ulterior, spectacol a fost transmis pe Naţional TV.
 • Pe 19 februarie, Corina Chiriac şi Rareş Blaga sunt gazdele şi prezentatorii Balului Operei care se desfăşoară la Teatrul National "Lucian Blaga" din Cluj.
 • Pe 23 februarie, apare în emisiunea “6 vine presa” (B1TV), pentru a promova noul album “O rochie de mireasă”.
 • .Pe 01 martie, apare în emisiunea “Mărţisor sub acoperire” (Antena1), prezentată de Mihaela Rădulescu.
 • Pe 09 martie, apare în emisiunea “Întâlnire pe 2” (TVR2), pentru a promova noul album “O rochie de mireasă”.
 • Pe 23 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, participă la spectacolul aniversar “Florin Piersic şi invitaţii”.
 • Pe 03 aprilie, in noaptea de Înviere, participă la o dezbatere religioasă pe postul Realitatea TV.
 • Pe 05 aprilie, apare în emisiunea “Five O’Clock” (TVR2), pentru a promova noul album “O rochie de mireasă”.
 • Pe 04 iunie, este invitatul surpriză al emisiunii “Happy Hour” (ProTV), unde cântă celebra “Strada Speranţei‘’, în duet cu Adi Minune.
 • Pe 05 iunie, este invitată la teledonul “Suflet pentru România” difuzat pe TVR3.
 • Pe 08 iulie, în Sala Candelabrelor de la Camera de Comerţ şi Industrie din Bucureşti, este premiată la categoria “Celebritate Anulului-Muzică Uşoară”, în cadrul celei de-a treia ediţii a Galei Celebrităţilor, prezentată de Cristian Ţopescu şi Mihaela Şerban (realizatoarea galei).
 • Pe 09 iulie, participă la un teledon, în cadrul campaniei “Apa trece, România rămâne”, iniţiată de jur­na­liş­tii Antena 3 şi Observator (Antena 1), ce are ca scop strângerea de fonduri pentru ajuto­ra­rea sinistraţilor din zonele afectate de inundaţii.
 • În perioada 14-17 iulie, este membră în juriu la cea de-a 10-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare de Muzică Uşoară pentru Copii Mamaia Copiilor 2010”, ce are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Preşedintele juriului: Adrian Păunescu.
 • Pe 11 august, alături de Nicolae Caragia, susţine un recital la Festivalul Callatis de la Mangalia care, începând cu această ediţie se redenumeste Festivalul Mangalia.
 • Pe 25 august, susţine un recital în sala de spectacole a Penitenciarului de Maximă Siguranţă Poarta-Albă, din judeţul Constanţa. Timp de o oră, artista a cântat pentru prima oară în cei 40 de ani de carieră, în faţa unui public format exclusiv din puşcăriaşi.
 • În perioada 26-29 august, este membră în juriu la cea de-a 40-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia 2010”, desfăşurat la Teatrul de Vară “Soveja” din Constanţa. În cadrul acestei ediţii jubiliare (Ediţia 40), în seara de 27 august, dedicată câştigătorilor Festivalului Mamaia de până în anul 1990, artista susţine un microrecital, acompaniată de Nicolae Caragia şi Horia Moculescu. Apoi, la sfârşitul serii, alături de alte mari personalităţi ale muzicii româneşti, primeşte o Diplomă şi o Plachetă din partea organizatorilor festivalului, pentru contribuţia sa adusă muzicii româneşti pe scena Festivalului de la Mamaia.
 • Pe 01 septembrie, la o nouă ediţie a Galei Premiilor Revistei VIP, este distinsă cu Premiul de Excelenţă, “pentru vocea sa unică, pentru harul și farmecul personal cu ajutorul cărora a reușit să devină un simbol naţional”.
 • Pe 04 septembrie, este invitata lui Andrei Partoş, în emisiunea radio "Psihologul Muzical" (Radio România Actualităţi).
 • Pe 26 octombrie, de ziua ei, este invitata Iulianei Marciuc în emisiunea “Confesiuni” (TVR2).
 • Pe 08 noiembrie, la Sala Radio, acompaniată de Big Band-ul Radio condus de Ionel Tudor, susţine un recital în cadrul spectacolului “Decada muzicii româneşti”, organizat cu ocazia aniversării a 90 de ani de la fondarea Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din România.
 • Pe 23 noiembrie, alături de Marius Ţeicu, este din nou invitata Iulianei Marciuc în emisiunea “Confesiuni” (TVR2).
 • Pe 01 decembrie, de Ziua României, este premiată şi susţine un recital în cadrul Galei "Naţionala internaţională", organizată de Naţional TV.
 • Pe 31 decembrie, este gazda programului de Revelion pregătit de Naţional TV.
 • Tot pe 31 decembrie, participă şi în emisiunea “Aniversarea  zilei de naştere TVR” (TVR1), prezentat de Sabrina Manoliu.
2011
 • Pe 15 ianuarie, este invitată la emisiunea “ÎnTrecerea Anilor” (TVR1), prezentată de Mircea Radu. La această ediţie, competiţia a fost între anii’50 şi ’70. Printre invitaţi s-au mai numărat gimnastul Dan Grecu, canoistul Leon Rotman, actorul şi regizorul Sergiu Nicolaescu, interpretul Cornel Constantiniu, clownul Siminică. Invitaţii  special ai emisiunii au fost legendarul interpret italian Tony Dallara şi trupa britanică “Christie”.
 • În perioada 05-07 martie, efectuează un turneu în Italia (Perugia şi Roma), pentru comunitatea de români. Alături de Corina Chiriac au evoluat Ramona Bădescu, Maria Crăciun, Andrei Păunescu, Benone Sinulescu, Ionica Stan şi grupul de umor Vacanţa Mare.
 • Pe 13 martie, la Sala Radio, la cea de-a 09-a ediţie a Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi, Corina Chiriac este distinsă cu Premiul pentru “cel mai bun album de muzică uşoară pentru “O rochie de mireasă”.
 • Pe 17 aprilie, participă la un Teledon, defăşurat la Pavilionul Expoziţional din Constanţa şi organizat de TV Neptun din acelaşi oraş.
 • Pe 11 aprilie, Corina Chiriac şi Petre Geambaşu sunt invitaţii lui Robert Turcescu în emisiunea “Evenimentul zilei” (B1TV).
 • Pe 01 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, susţine un concert în Spania, la Palma de Mallorca, organizat de Asociaţia Românilor din Palma de Mallorca, prin Coca Hanuşeac şi cu sprijinul deputatului PDL William Brânză, preşedintele Comisiei parlamentare a comunităţilor de români din afara graniţelor ţării
 • În perioada În perioada 07-10 iulie, este membră în juriu la cea de-a 10-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare de Muzică Uşoară pentru Copii Mamaia Copiilor 2011”, ce are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. 
 • În perioada 25-28 august, este membră în juriu la cea de-a 41-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia 2011”, desfăşurat la Teatrul de Vară “Soveja” din Constanţa.
 • Pe 21 septembrie, apare în emisiunea "Te vreau lângă mine"  (Kanal D).
 • Pe 08 octombrie, este protgonista emisiunii “Ne vedem la TVR” (TVR1), realizată de Marina Almăşan. Printre invitaţi, Nicolae Caragia, Elena Covaciu, Sorin Roşca Stănescu, Florin Zamfirescu.
 • Pe 09 octombrie, începe cel de-al cincilea sezon al emisiunii “Să-amintiţi Duminica”, realizată acum de Corina Chiriac şi Raluca Alexandra Olaru.
 • În perioada 02-17 noiembrie, efectuează un turneu în Germania, unde cântă pentru comunităţile româneşti din şase oraşe.
 • Pe 30 noiembrie, participă la prima ediţie a Galei Ovo Music, defăşurată la Sala Palatului. În cadrul galei, susţine un microrecital şi, ca şi ceilalţi artişti care au luat parte la manifestare, este distinsă cu Trofeul Ovo Music.
 • Pe 03 decembrie, este invitată la din nou la emisiuniea “ÎnTrecerea Anilor” (TVR1), prezentată de Mircea Radu. La această ediţie, competiţia a fost între anii’60 şi ’70. Printre invitaţi s-au mai numărat Nicu Covaci şi Moni Bordeanu, întemeietorii trupei “Phoenix”, interpreţii de muzică populară Gavril Prunoiu şi Angela Buciu, actorii Ion Bocăncea şi Cristian Şofron. Invitata specială a emisiunii este legendara interpretă grecoaică Nana Mouskouri.
 • Pe 26 decembrie, în studiourile TVR, participă la Gala Teatrului şi Filmului de Televiziune (TVR1), produsă de Liana Sădulescu, prezentată de Florin Piersic şi dedicată marilor actori. Această gală, realizată cu prilejul aniversării a 55 de ani de la înfiinţarea TVR, este “o preţuire  publică pentru actorii cărora le datorăm arhiva de aur a Televiziunii Române şi al căror destin artistic şi personal se împleteşte cu istoria TVR ” În cadrul acestei gale, unde au participat numeroşi actori români, Corina Chiriac cântă piesa “Am vrut să fiu actor” (Nicolae Caragia). 
 • Pe 31 decembrie, este gazda programului de Revelion pregătit de Naţional TV.
 • Tot pe 31 decembrie, în Israel, lângă Tel Aviv, artista susţine un spectacol de Revelion pentru comunitatea de români de acolo.
2012
 • Între 29 februarie şi 13 martie, efectuează o serie de concerte pentru comunităţile de români din Germania şi Olanda.
 • În luna aprilie, este trecută în cartea ”Enciclopedia personalităților feminine din România” de George Marcu și Rodica Ilinca, apărută la Editura Meronia din Bucureşti.
 • În perioada 20-21 aprilie, este preşedinte de juriu la prima ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Adolescenţi “Lucky Kids”, din Roman, judeţul Neamţ.
 • Pe 30 iunie, apare în emisiunea “Atenţie se cântă” (TVR2), dedicată compozitorului Ion Cristinoiu.
 • În perioada 06-08 iulie, la cea de-a 12-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare “Mamaia Copiilor”, piesa “Un stilou”, pe muzica şi textul Corinei Chiriac, interpretată de Oana Justiniana Răduc este distinsă cu Premiul I acordat de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional la Secţiunea Creaţie – Preşcolari.
 • În perioada 23-26 august, este membră în juriu la cea de-a 42-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia 2012”, desfăşurat la Teatrul de Vară “Soveja” din Constanţa. De asemenea, artista participă în recitalul "In memoriam Aurelian Andreescu", unde interpretează două piese din repertoriul acestuia: “În tot ce e frumos pe lume” (Elly Roman) şi “Septembrie” (Cover), cea din urmă fiind un duet cu Adrian Romcescu. Aceasta a fost ultima ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară de la Mamaia.
 • În toamna acestui an, efectuează un nou turneu în Germania, unde susţine nişte concerte pentru comunităţile de români de acolo.
 • Pe 08 noiembrie, în cadrul unui spectacol ce are loc la Casa de Cultură a Studenţilor (fosta Grigore Preoteasa) din Bucureşti, locul unde a debutat la sfârşitul anilor’60, este distinsă cu Diploma Aniversară, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înfiinţarea acestei instituţii. 
 • Pe 18 noiembrie, participă la cea de-a doua ediţie a Galei Ovo Music, defăşurată la Sala Palatului. În cadrul galei, susţine un microrecital şi, ca şi ceilalţi artişti care au luat parte la manifestare, este distinsă cu Trofeul Ovo Music.
 • Pe 31 decembrie, este gazda programului de Revelion pregătit de Naţional TV.
2013
 • Pe 01 ianuarie, apare în emisiunea Familia Creştină (Trinitas TV).
 • Pe 25 martie, este lansată piesa de grup “E soare şi pe strada ta, imnul campaniei Europa FM Nu ești singur pe lume”. Corina Chiriac, alături de alţi cunoscuţi artişti precum, Andra, Monica Anghel, Paul Ciuci (Compact), Connect-R, Corina, Gabriel Cotabiță, Cornel Ilie (Vunk), Loredana, Puya, Smiley, Niculina Stoican, Toni Șeicărescu (Iris) sau Alex Velea, au participat la înregistrarea acestei piese. Videoclipul  piesei, care a fost compusă de Petru Călinescu și produsă de Bobby Stoica, este realizat cu sprijinul televiziunii Kanal D.
 • Între 27 şi 30 martie, este invitata lui Horia Brenciu, în cele patru spectacole “Fac ce-mi spune inima”, susţinute de acesta, alături de HB orchestra, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Toţi artiştii invitaţi în concert sunt acompaniaţi de HB orchestra.
 • În perioada 24 aprilie-03 mai, efectuează un nou turneu în Israel.
 • Pe 05 mai, Corina Chiriac, Angela Similea şi Petre Geambaşu sunt invitaţii popularei emisiuni “O data-n viaţă” (TVR1), moderată de Iuliana Tudor, într-o ediţie specială de Paşti. Invitaţii sunt acompaniaţi de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros.
 • Pe 29 iunie 2013, Corina Chiriac susţine un concert cu totul special pe peronul 14 al  Gării de Nord. Acest spectacol a fost organizat de DISCOTECĂ, în cadrul proiectului Train Delivery, un eveniment care a avut ca scop reafirmarea Gării de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic si cultural.
 • Pe 30 iulie 2013, Corina Chiriac îşi deschide pagina oficială de Facebook.
 • Pe 25 septembrie, la Sala Manole a Palatului Arhiepiscopal din Curtea de Argeş, este invitată la simpozionul “Legături culturale, religioase şi politice între români şi sârbi în Evul Mediu”, organizat de Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului. Artista deschide acest simpozion cu Rugăciunea Domnească “Tatăl Nostru”, inclusă pe discul său de autor “Serenadă pentru Carul Mare” (2002).
 • Pe 09 octombrie, apare cu un interesant interviu la Adevărul Live, realizat de ziarul Adevărul.
 • Pe 16 noiembrie, la Palatul Ştirbey din Bucureşti, Corina Chiriac şi Alexandru Hausvater sunt invitaţii Smarandei Vorncu în emisiunea “De la A la Infinit” (TVR1), în cadrul căreia vor împărtăşi propriile experienţe legate de perioada exilului.
 • Pe 28 noiembrie, participă la cea de-a treia şi ultima ediţie a Galei Ovo Music - Seara vocilor de aur, defăşurată la Sala Palatului. În cadrul galei, ca şi ceilalţi artişti care au luat parte la manifestare, este distinsă cu Trofeul Ovo Music.
 • În perioada 04-05 decembrie, este membră în juriu la prima ediţie a Festivalului-Concurs Naţional de Muzică Uşoară “Vasile Veselovski”, desfăşurat la Teatrul “Alexandru Davila” la Piteşti. De asemenea, artista încheie festivalul cu un recital.
 • Pe 26 decembrie, în cadrul finalei celui de-al treilea sezon al talent-show-ului românesc “Vocea României” (transmis de Pro TV), Mihai Chiţu, câştigătorul acestui sezon, la proba “Cântec în duet cu un muzician cunoscut”, cântă în duet cu Corina Chiriac un colaj din şlagărele acesteia. Mihai Chişu a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu.
 • Pe 31 decembrie, este gazda programului de Revelion pregătit de Naţional TV.
2014
 • Pe 02 ianuarie, Corina Chiriac şi Gabriel Cotabiţă, apar în emisiunea “Seara pentru doi” (TVR2), unde cântă în duet piesa “Ce-mi vei da” (muzica: Corina Chiriac).
 • Pe 22 februarie, este invitata lui Marian Stere în emisiunea Verba Manent (Radio România Internaţional). Această ediţie a emisiunii este dedicată regretatului său tată, compozitorul Mircea Chiriac.
 • Pe 01 martie, Corina Chiriac, alături de alţi mari artişti români, susţine un microrecital în cadrul Selecţiei Naţionale Eurovision. Evenimentul, care a inclus şi un moment dedicat Festivalului Internaţional “Cerbul de Aur”, a avut loc la Teatrul "Sică Alexandrescu" din Braşov şi a fost transmis în direct pe TVR.
 • Pe 11 aprilie, susţine primul său concert într-un club. Evenimentul a fost organizat de DISCOTECĂ la Control Club din Bucureşti, în cadrul evenimentului de lansare a unei ediţii speciale a revistei Dilema Veche. De atunci şi până în prezent, Corina Chiriac susţine frecvent concerte în cluburi din Bucureşti (Control, Fratelli) dar şi din ţară (Alba Iulia, Constanţa, Cluj, Timişoara). Conform paginii oficiale, “DISCOTECĂ este un colectiv de arheologie sonică, fondat de Batiscaf Radio (Paul Breazu), Coughy (Vlad Stoica) şi Sillyconductor (Cătălin Matei), al cărui scop este acela de a aduce la suprafaţă artefacte ale muzicii pop fabricate în România, cu focus pe intervalul anilor ’60-’90. Discotecă reconectează cluburile de astăzi cu o istorie muzicală fascinantă şi recompune contextele în care sound-urile RomPop au interacţionat cu publicul, prin intermediul recitalurilor unor staruri locale ale epocilor respective, al unor DJ set-uri dedicate RomPop-ului şi al reeditărilor de discuri din arhiva Electrecord”.
 • Pe 27 mai, la magazinul Muzica din Bucureşti, este prezentă la lansarea albumului de autor “Actorii cântă”, produs de Margareta Paslaru în beneficiul Campaniei Nationale “Artistii pentru Artisti”. Corina Chiriac este prezentă pe acest album cu piesa “Se bâlbâia” (Margareta Pâslaru).
 • Pe 07 iunie din nou alături de DISCOTECĂ, susţine un concert la Hotel Continental Cluj în cadrul petrecerii de închidere a celei de-a 13-a ediţii TIFF (Festivalul Internaţional de Film Transilvania).
 • Pe 31 august, susţine primul concert într-un club de pe Litoral, la Fratelli în Mamaia. Până în prezent, susţine frecvent concerte în cluburi de pe litoral precum Fratelli sau Doors.
 • Pe 20 septembrie, în cadrul Zilelor Bucureştiului (555 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştului), Corina Chiriac, alături de alţi artişti din muzica pop românească, participă la spectacolul “rEvoluţia Muzicii Uşoare Româneşti”, organizat de Primăria Capitalei, în Piaţa Constituţiei.
 • Începînd cu 21 septembrie, emisiunea “Să v-amintiţi Duminica”, difuzată duminica pe Naţional TV şi moderată de Corina Chiriac, îşi schimbă numele în "Opriţi timpul!" şi, de asemenea, îşi modifică formatul.
 • La sfârşitul lunii noiembrie, efectuează un nou turneu în Israel, unde este sărbătorită pentru 65 de ani de viaţă şi 45 de ani de carieră, în spectacolele “La mulţi ani, Corina!”, ce au loc la Kyriat Haim, Haifa (26 noiembrie) şi Ramat Gan, lângă Tel Aviv (29 noiembrie). Alături de Corina Chiriac, invitaţii de onoare sunt: Marina Voica, Ion Dischiseanu, Gabriel Finkelstein şi campionii europeni la dansuri moderne, Eric şi Michelle. Cu ocazia aniversării artistei, un copac a fost plantat pe dealurile Ierusalimului, în onoarea ei.
 • Pe 31 decembrie, Corina Chiriac şi Zoli Toth sunt gazdele programului de Revelion pregătit de Naţional TV.
2015
 • Pe 23 martie, la Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti, Corina Chiriac, alături de ale personalităţi ale lumii artistice româneşti, participă la spectacolul caritabil “Clipe de viaţă – Arişti pentru artişti”, organizat de UNITER, la Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti.
 • Pe 05 aprilie, Corina Chiriac, Marina Florea şi Gabriel Dorobanţu, sunt invitaţii special ai emisiunii “Dosar România”, în cadrul căreia vorbesc despre divertismentul românesc din anii’80.
 • Pe 27 aprilie, este invitata Marinei Almăşan în emisiunea “Hai-Hui” (TVR1), unde povesteşte despre amintirile pentrecute în SUA.
 • În mai, Casa de Discuri Eurostar lansează albumul Best Of “Corina Chiriac şi Marius Ţeicu – Unde erai?”, ce cuprinde 11 piese ale Corinei Chiriac, pe muzica lui Marius Ţeicu.
 • Pe 10 iunie, apare în emisiunea “Ieri-Azi-Mâine” (TVR2), realizată de Carmen Movileanu şi prezentată de Corina Dănilă.
 • Pe 20 iunie, este invitată Florentinei Fântânaru, în emisiunea “Dincolo de aparenţe” (Antena Stars).
 • În perioada 12-13 octombrie, este membră în juriu la cea de-a 40-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Românească “Florentin Delmar”, ce are loc la Sala Mare a Ateneului Popular Maior Gheorghe Pastia din Focşani. În prima seară, susţine şi un recital, acompaniată de Nicolae Caragia.
 • Pe 30 octombrie, la magazinul “Muzica” din Bucureşti”, lansează dublul CD “Hai, hai, lângă mine stai”, apărut la Casa de Discuri Eurostar. Muzica aparţine cunoscutului compozitor basarabean Nicolae Caragia. Albumul conţine muzică de petrecere, dar şi câteva piese de factură romantică. De asemenea, pe acest album se află un duet al Corinei Chiriac cu Marcel Pavel dar şi trei duete cu Nicolae Caragia, compozitorul albumului. Pe album se găseşte şi piesa “Corina, Corina”, interpretată de Ivan Caragia, Pasa Parfenie şi Cătălin Josan.
 • Pe 19 noiembrie, la Târgul de Carte Gaudeamus de la Romexpo din Bucureşti, lansează ediţia a doua a volumului de nuvele şi poezii “Căutând iubirea”, apărută de această dată la editura Orizonturi.
 • Pe 16 decembrie, susţine conferinţa “Condiţia Artistului în România Socialistă” la Facultatea de Istorie -Universitatea din Bucuresti, în faţa a peste 50 de studenţi şi profesori, fiind invitată de către Asociaţia Română de Istorie Socială.
 • Pe 17 decembrie, la cea de-a 12-a ediţie a Galei Femeile de Succes ale Anului, Corina Chiriac este distinsă cu Premiul Publicului pentru Cea Mai bună Moderatoare TV a anului.
 • Pe 26 decembrie, este invitata Andrei Miron la Realitatea TV.
 • Pe 31 decembrie, este gazda programului de Revelion pregătit de Naţional TV.
2016
 • Pe 27 februarie, Corina Chiriac, alături de Antonia, Alex Velea, Rashid şi Radu Moraru (gazda evenimentului), susţin un concert la Montreal în Canada, cu prilejul lansării postului Naşul TV Canada.
 • Pe 05 martie, la Dublin, în Irlanda, Maria Ciobanu, Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu şi Corina Chiriac (invitat special) participă în spectacolul “Maria Ciobanu – La mulţi ani, iubită mamă”, organizat de Fundaţia Culturală “Maria Ciobanu”.
 • Pe 24 martie, la Târgul de Carte de la Braşov, lansează ediţia a doua a volumului de nuvele şi poezii “Căutând iubirea”, apărută la editura Orizonturi.
 • Pe 15 aprilie, apare în emisiunea “O data-n viaţă” (TVR1), moderată de Iuliana Tudor, unde cântă în duet cu interpreta de muzică populară Angela Buciu, celebra piesă "Inimă nu fii de piatră" de Edmond Deda (lansată în 1971 de Corina Chiriac, la Cerbul de Aur).
 • Pe 16 iunie, este invitatul special al spectacolului “Glume pe Portativ” pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti. Este acompaniată de orchestra teatrului, condusă de Dan Dimitriu.
 • Pe 10 septembrie, Corina Chiriac şi Mirabela Dauer, acompaniate de Big Band-ul Radio, dirijat de Ionel Tudor, susţin un concert în Piaţa Universităţii din Bucureşti, pe scena celei de-a 11-a ediţii a Bucharest Music Film Festival, organizată de Primăria Municipiului Bucureşti prin ARCUB.
 • Pe 11 septembrie, participă la un concert pentru comunitatea română din Praga, Republica Cehă, organizat de Institutul Cultural Român şi Asociaţia Românilor din Praga.
 • Pe 13 septembrie, lansează pe Canalul Oficial Youtube, primul videoclip produs de ea “Rugăciunea Sfintei Cruci” care este dedicat Sarbatorii de 14 Septembrie, Înalţarea Sfintei Cruci. Până în prezent, artista a mai produs câteva clipuri religioase (“Rugăciune către Sfânta Cuvioasă Parascheva” – 13 octombrie 2016, “Rugăciunea celor 4 cuvinte” – 24 mai 2017, “Rugăciunea Izbăvirii” – 16 mai 2018), pe care le-a urcat pe Canalul Oficial Youtube.
 • Pe 12 octombrie este distinsă cu Premiul “Forever Star” (Premiul pentru Întreaga Carieră), la gala de decernare a premiilor “Star Awards”, organizată de Antena Stars la Le Chateau din Bucureşti.
 • Pe 31 octombrie, la magazinul “Muzica” din Bucureşti, lansează albumul de autor “Ne cunoaştem din vedere”, apărut la Casa de Discuri Eurostar, ce cuprinde 14 dintre cele mai populare compoziţii ale sale.
 • Pe 20 noiembrie, Corina Chiriac, jurnalistul Mihai Constantin, astronautul Dumitru Prunariu, gimnasta Andreea Răducan şi actorii Silviu Biriş şi Miruna Ionescu sunt invitaţii emisiunii “Te vrea România” (TVR2).
 • La începutul lunii decembrie, cu prilejul Zilei Naţionale a României, efectuează un nou turneu în Israel, unde susţine două concerte intitulate “România, dragostea mea”, la Kyriat Haim (01 decembrie) şi Tel Aviv (02 decembrie). Alături de Corina Chiriac, mai evoluează (în ordinea de pe afiş) Ştefania Rareş, Elisabeta Turcu, Alexandra Velniciuc, Ilie Caraş şi Silviu Biriş.
 • Pe 31 decembrie, Corina Chiriac şi Aurel Tămaş sunt gazdele programului de Revelion pregătit de Naţional TV.
2017
 • Pe 24 februarie, de Dragobete, Corina Chiriac, alături de alţi artişti din muzica pop românească, susţine un recital în Piaţa Universităţii din Bucureşti, acompaniată de Band-ul Andrei Tudor, în cadrul primei ediţii a evenimentului “Bucureşti, Capitala Iubirii – Târg de Mărţişor”, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.
 • Pe 12 martie, este invitatul special al spectacolului “E ziua ta, femeie”, la Teatrul San Giuseppe din Torino, Italia. Evenimentul este organizat de Asociaţia “Maramureş” din Torino.
 • Pe 25 martie, Corina Chiriac, Margareta Pâslaru şi Tora Vasilescu, apar în emisiunea “Caiet de Regie – Alexandru Bocăneţ”, realizată de Doina Levinţa, dedicată împlinirii a 40 de ani de la plecarea lui Alexandru Bocăneţ.
 • Pe 29 martie, apare în emisiunea “Femei de 10, bărbaţi de 10” (TVR2), realizată de Marina Almăşan.
 • Pe 30 martie, la Gala Premiilor Revistei "Actualitatea Muzicală" pe 2016 a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, ce a avut loc la Palatul Cantacuzino din Bucureşti, Corina Chiriac este distinsă cu Premiul "Opriţi Timpul - Respect pentru valori" pentru emisiunea "Opriţi timpul", difuzată pe postul Naţional TV. Premiul a fost acordat pentru faptul că “timp de 3 ore, în fiecare duminică, emisiunea „Opriţi timpul!”, de la Naţional TV, este SINGURA de pe toate canalele TV care acordă în întregime spaţiul său compozitorilor, instrumentiştilor şi interpreţilor români, cu accent pus pe valorile trainice ale genului”.
 • Pe 30 mai, la Ateneul Popular din Focşani, participă la spectacolul “Medalion de Compozitor – Horia Moculescu 80”, organizat cu ocazia împlinirii a 80 de ani de viaţă ai compozitorului Horia Moculescu.
 • Pe 10 aprilie, apare la Trinitas TV într-o emisiune despre credinţă.
 • Pe 12 iulie, Corina Chiriac şi Mirabela Dauer susţin un concert în faţa a mii de tineri, în prima zi a Festivalului “Electric Castle” la Bonţida, Cluj. Această seară, dedicată muzicii uşoare româneşti a anilor 1970-1980, a fost organizată de DISCOTECĂ.
 • Pe 28 iulie, în cadrul Festivalului “Strada Armenească” unde susţine un recital, este distinsă cu Premiul Uniunii Armenilor din România (preşedinte Varujan Vosganian) “pentru contribuţii deosebite aduse la sporirea prestigiului Comunităţii Armene din România prin întreaga sa activitate”. 
 • Pe 14 august, în Piaţeta Perla din Mamaia, Corina Chiriac, acompaniată de Big Band-ul Radio, condus de Ionel Tudor, susţine un concert cu prilejul aniversării  50 de ani de la înfiinţarea Radio Vacanţa, precum şi a celei de-a 100-a ediţii a Târgului de Carte Gaudeamus.
 • Pe 27 august, la Piaţeta Casino Mamaia, Corina Chiriac, acompaniată de Orchestra de Muzică Uşoară condusă de Viorel Gavrilă, susţine un concert în cadrul primei ediţii a Festivalului Mamaia Fairy Tale.
 • Pe 02 septembrie, susţine un concert la Bacău, cu ocazia Festivalului Teatrului şi Filmului Armenesc “Hayastan”, organizat de Uniunea Armenilor Sucursala Bacău şi Primăria Municipiului Bacău.
 • Pe 09 septembrie, emisiunea “Opriţi Timpul”, prezentată de Corina Chiriac pe postul Naţional TV, împlineşte 10 ani de existenţă. 
 • Pe 14 octombrie, apare în emisiunea “La Radio cu Andreea Esca” (Europa FM).
 • Pe 15 octombrie, la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploieşti, participă cu un microrecital la spectacolul aniversar “Majestic’60”, care are loc cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la înfiinţarea Teatrului de Revista Majestic di nacest oraş. Cu această ocazie, este distinsă cu Diploma Aniversară din partea Primăriei Municipiului Ploieşti.
 • Pe 18 octombrie, se inagurează la Târgovişte, “Casa Romanţei”, muzeu unic în România, realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi al Primăriei şi Consiliului Local Târgovişte, sub patronajul Centrului Cultural pentru UNESCO “Cetatea Romanţei” Târgovişte. Ca laureată a acestui festival, Corina Chiriac se numără printre personalităţile muzicii româneşti al căror nume şi fotografie sunt expuse în acest muzeu.
 • Pe 21 octombrie, la Palatul Brukenthal din Avrig, susţine un recital la Gala Cartofului.
 • Pe 25 octombrie, Corina Chiriac, alături de alţi mari artişti din muzica pop românească, acompaniaţi de Big Band-ul Radio, condus de Ionel Tudor, participă la prima ediţie a “Galei Stelelor Muzicii Uşoare Româneşti”, organizat de Primăria Capitalei la Circul Metropolitan din Bucureşti. Amfitrioni: Sanda Ladoşi şi Bogdan Stanoevici. Cu această ocazie, Primăria Capitalei i-a oferit Corinei Chiriac “Trofeul Primăriei Capitalei pentru Excelenţă în domeniul Artelor”.
 • Pe 20 noiembrie, în cadrul unui spectacol ce are loc la Casa de Cultură a Studenţilor (fosta Grigore Preoteasa) din Bucureşti, locul unde a debutat la sfârşitul anilor’60, este distinsă cu Diploma Aniversară, cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la înfiinţarea acesti instituţii.
 • Pe 30 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, Corina Chiriac, alături de Gabriel Cotabiţă, Nico şi Big Band-ul Ionel Tudor, susţin un cocertul extraordinar “Şlagăre de neuitat”, ce a avut loc cu prilejul Zilei Naţionale a României.
 • În perioada 02-03 decembrie, participă la cea de-a 35-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Pop “Stelele Cetăţii” din Deva, unde suţine un recital, acompaniată de orchestra Orchestra de Muzică Uşoară condusă de Viorel Gavrilă.
 • Pe 15 şi 16 decembrie, este invitată în concertele extraordinare “Marcel Pavel şi prietenii – O, ce veste minuată!”, ce au loc la Circul Metropolitan din Bucureşti.
 • Pe 31 decembrie, Corina Chiriac şi Aurel Tămaş sunt gazdele programului de Revelion pregătit de Naţional TV.
2018
 • Pe 23 februarie, la Sala Polivalentă din Cluj, Corina Chiriac şi alţi artişti, acompaniaţi de orchestra Six Martini Band, susţine un recital în spectacolul “ DOR –Dragobete-Obiceiuri-Românisme”.
 • În perioada 26 februarie – 04 martie, efectuează un nou turneu în Israel, unde, alături de Nanssi Brandes, Mirel Reznik susţine trei concerte la Hotelul Magic Palace din Eilat, Israel.
 • Pe 27 martie, tot  la Circul Metropolitan din Bucureşti, susţine un recital în cadrul unui spectacol organizat cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.
 • Pe 10 martie, la Dublin, în Irlanda, participă, alături de Emilia Ghinescu şi Roxana “Prinţesa Ardealului” la spectacolul “Pe portativul vieţii”, organizat pentru comunitatea română de aici.
 • Pe 03 iunie, susţine un recital în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti, în cadrul evenimentului “Zilele Sectorului 04”, organizat de Primăria Sectorului 04, Bucureşti.
 • În perioada 10-14 iulie, este membră este în juriu la cea de-a 17-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare de Muzică Uşoară pentru Copii Mamaia Copiilor 2011”, ce are loc la Piaţeta Cazino din Mamaia.
 • Pe 27 iulie, susţine un recital pe scena din Piaţa Civică a municipiului Tulcea, într-un concert organizat de Uniunea Armenilor din Romania, în cadrul Festivalului Săptămânii Filmului Interetnic. La eveniment, participă Varujan Pambuccian, deputatul UAR, Ambasadorul Republicii Armene în România, E.S. Dl Sergey MINASYAN şi episcopul armenilor din România, Prea Sfinţitul Datev Hagopian.
 • Pe 29 august, în Piaţa Sfatului din Braşov, Corina Chiriac susţine un Microrecital, acompaniată de Big Band-ul Radio (dirijori Ionel şi Andrei Tudor), în cadrul spectacolului de deschidere a celei de-a 18-a ediţii a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, reluat după o lungă pauză, dedicat artiştilor laureaţi din ediţiile precedente. De asemenea, artista a primit o Diplomă Aniversară decernată cu ocazia aniversării a 50 de ani de la prima ediţie a Festivalului.
 • Pe 08 septembrie, la Bucharest Street Food Carnival 2018, ce are avut loc la Romexpo, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, 3 Sud-Est şi artiştii internaţionali Kaoma, Patrice şi Fab Morvan (ex Milli Vanilli) susţin un concert în cadrul evenimentului “Retro Discoteca”.
 • Pe 06 octombrie, Corina Chiriac suştine un concert extraordinar la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani, la invitaţie Uniunii Armenilor din România.
 • În octombrie, Corina Chiriac lansează albumul Best of “Să trăieşti, vecine!”, apărut la Casa de Discuri Eurostar, ce cuprinde 15 dintre cele mai populare piese lansate de artistă în ultimii 9 ani, pe muzica lui Nicolae Caragia.
 • Pe 25 octotmbrie, în ajunul zilei sale de naştere, este invitată la Radio Kiss FM, în emisiunea “Râzi cu Rusu şi Andrei”, realizată de Andrei Ciobanu şi Ionuţ Rusu,  
 • Pe 26 octombrie, de ziua ei, susţine un concert pe scena Casei de Cultură din Moldova Nouă.
 • Pe 27 octombrie, este invitata jurnaliştilor Florin Negruţiu şi Claudiu Pândaru în emisiunea “În faţa ta” (Digi 24)
 • Pe 19 noiembrie, Corina Chiriac, alături de alţi mari artişti din muzica pop românească, acompaniaţi de Big Band-ul Radio, condus de Ionel Tudor, participă la o nouă ediţie a “Galei Stelelor Muzicii Uşoare Româneşti”, organizată de Primăria Capitalei la Circul Metropolitan din Bucureşti. Prezentator: Octavian Ursulescu.
 • Pe 01 decembrie, de Ziua României, Corina Chiriac, Margareta Păslaru şi Mihai Georgescu de la Bere Gratis, participă la o ediţie specială a emisiunii “Provocarea starurilor” (TVR1).
 • Pe 31 decembrie, Corina Chiriac şi Aurel Tămaş sunt gazdele programului de Revelion pregătit de Naţional TV.
2019
 • Pe 27 ianuarie, Corina Chiriac, acompaniată de orchestra condusă de Dan Dimitriu, susţine un recital pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti, ca invitat special al spectacolului “Un cântec, o glumă”.
 • Pe 30 ianuarie, urcă din nou pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, unde, alături de alţi artişti, susţine un recital la Gala Seniorilor de 5 Stele, organizată de Primăria Municipiului Bucureşti prin CSMB.
 • Pe 23 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, susţine un microrecital la spectacolul caritabil  “Nicolae Botgros şi Lăutarii – Altfel”. Prezintă: Iuliana Tudor.
 • Pe 11 mai, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, susţine un recital în spectacolul Retro Discoteca, în cadrul evenimentului Timişoara Street Food Festival. În spectacol participă şi artiştii internaţionali Kaoma, Fab Morvan (ex-Milli Vanilli) şi Sonique 
 • Pe 16 martie, susţine un Concert Extraordinar de Mărţişor la Centrul Cultural Lira din Moineşti. Cu ajutorul organizatorilor, artista a creat  un format de spectacol cu totul special, în care ea este gazda iar invitaţii sunt copii talentaţi din oraş, alături de profesorii lor.
 • Pe 21 aprilie, la Sala Palatului, acompaniată de Orchestra Naţională Mugurel – Dirijor Ioan Dascăl, susţine un recital în cadrul concertului aniversar “Nelu Vlad şi Formaţia Azur – 40 de ani de activitate”.
 • Pe 20 mai, la Teatrul “Maria Filloti” din Brăila, acompaniată de formaţia condusă de Ionel Tudor, susţine un recital la cea de-a 15-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară “George Grigoriu”.
 • Pe 04 iunie, alături de alte personalităţi din divertismentul românesc, participă la ceremonia de aşezare la temelia Monumentul Artiştilor Muzicii Româneşti, a unui Hrisov pe care au fost consemnate datele esenţiale despre istoria ridicării sale. Corina Chiriac a făcut parte şi din comitetul de realizare al acestui monument, care este amplasat pe platoul din faţa Inspectoratului General al Muzicilor Militare de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Monumentul este realizat de artistul Valentin Tănase, directorul Studioului de Arte Plastice al Armatei. Acest proiect a fost iniţiat în toamna anului trecut de comandantul şi coordonatorul Instituțiilor de Cultură din Armata Română, General Locotenent Cătălin Zisu.
 • Pe 21 iunie, susţine un concert la Retro Music Festival, ce are loc la Romexpo din Bucureşti. În cadrul aceleaşi seri au evoluat artişti internaţionali precum Arabesque, Baccara, Captain Hollywood Project, Corona, Fun Factory, Jam & Spoon, Las Ketchup, London Beat, Snap!
 • Pe 01 iulie, alături de alte personalităţi din divertismentul românesc, participă la inaugurarea oficială a Monumentul Artiştilor Muzicii Româneşti, pe platoul din faţa Inspectoratului General al Muzicilor Militare de pe Bulevardul Iuliu Maniu.
 • Pe 21 iulie, în Piaţa Mare din Sibiu, alături de alţi artişti din muzica românească, Corina Chiriac susţine un recital în spectacolul Ziua Muzicii Uşoare Româneşti”. Toţi artiştii sunt acompaniaţi de Band-ul Ionel şi Andrei Tudor.
 • Pe 24 august, în Piaţa Sfatului din Braşov, în cadrul Galei Laureaţilor celei de-a 19-a ediţii a Festivalului Internaţional "Cerbul de Aur", Corina Chiriac susţine un recital de succes, acompaniată de Big Band-ul Radio (dirijori: Ionel Tudor şi Andrei Tudor) şi Orchestra Operei din Braşov. Acest recital a avut loc cu ocazia aniversării a 40 de ani de la difuzarea primului show de varietăţi color al TVR ("Eu sunt Corina"), ce a avut-o ca protagonistă pe Corina Chiriac.